1. New Super Lucky's Tale op Switch flink aangepast volgens video

New Super Lucky's Tale op Switch flink aangepast volgens video

Komt dit najaar uit

De Switch-versie van Super Lucky's Tale, genaamd New Super Lucky's Tale, krijgt veel aanpassingen. In een nieuwe video worden de verschillen in het eerste level van de game getoond.

De platformer van Playful Studios verscheen eerder al op Xbox One en pc, maar werd afgelopen E3 tijdens de Nintendo Direct onthuld voor de Switch. Onder de verbeteringen vallen nieuwe levels, nieuwe verhaalelementen, filmpjes, dialogen en verbeterde besturing. Ook de camera kan nu volledig in 3D bestuurd worden.

New Super Lucky's Tale moet ergens dit najaar op de Switch verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Toch wel benieuwd naar deze game. Is op zich altijd een genre waar ik van houd en heb zelf geen Xbox in huis. Deze titel dus nooit kunnen spelen, maar ik zet hem op mijn wishlist voor de Switch :)
  • De X1 versie had imo 2 flinke minpunten en dat waren de camera en het doorglijden van Lucky (oftewel de controls).

    De camera is aangepast naar een volledig draaibare 360 camera, dus dat is top! Hopelijk zijn de controls ook wat strakker en is de framerate 99% stabiel! Mocht dat zo zijn, dan double dip ik wel, denk ik! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren