1. Next-gen update Fifa 21 is vroeger dan verwacht uitgekomen

Next-gen update Fifa 21 is vroeger dan verwacht uitgekomen

Game komt morgen pas officieel naar PS5 en Xbox Series X/S

EA Sports heeft een dag vroeger dan verwacht de next-gen update voor Fifa 21 uitgebracht.

Morgen lanceren de PlayStation 5- en Xbox Series X/S-versies van Fifa 21, maar de update om de PS4- en Xbox One-versies naar de next-gen-versies te upgraden is nu dus al verkrijgbaar.

Om de update te verkrijgen, moeten mensen inloggen op PlayStation 5 of Xbox Series X/S (afhankelijk van of men Fifa 21 op PlayStation 4 of Xbox One heeft) en naar de gamebibliotheek gaan. Als het goed is, ziet men daar de optie om de upgrade te downloaden. Het gaat om een bestandsgrootte van om en nabij de 50 gb.

Alleen progressie geboekt in Ultimate Team en Volta wordt overgezet naar de next-gen versies van Fifa. Alle andere geboekte progressie kan niet worden meegenomen. De next-gen versie draait in 4k en 60 fps en heeft realistischere details. De pc-versie van Fifa 21 ontvangt de next-gen opties niet, omdat EA de minimale systeemeisen laag wil houden.

fifa 21

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Die om en nabij 50gb staat op de info pagina, maar de installatie is maar 37gb tenminste op de Xbox dan.
  • Beter! Meteen downloaden.

    Hoorde wel dat:

    PS5 versie coop online VS coop online PS4 versie niet samen werkt. Dus mocht je een online potje willen spelen met je maatje, en hij heeft geen nextgen versie dan werkt dat dus niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren