1. Next-gen update The Witcher 3 komt tweede helft van dit jaar uit

Next-gen update The Witcher 3 komt tweede helft van dit jaar uit

Komt als complete game en als gratis update verkrijgbaar

Ergens in de tweede helft van dit jaar moet de next-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt verschijnen.

Dat heeft CD Projekt Red, de ontwikkelaar van de game, aangekondigd, via een woordvoerder op Twitter. De update moet er voor zorgen dat de game beter oogt en loopt op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De update komt als complete game beschikbaar op de nieuwe consoles en pc, maar ook als gratis download voor eigenaren van het oorspronkelijke spel. 

Eerder werd al aangekondigd dat de next-gen versie van The Witcher 3 "diverse visuele en technische verbeteringen" ontvangt, waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitgekomen uitbreidingen. Meer details zijn er nog niet.

The Witcher 3: Wild Hunt is het meest geprezen spel van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red. Eind vorig jaar bracht de studio Cyberpunk 2077 uit. De game verkocht rond lancering goed, maar lag ook onder vuur door vele aanwezige bugs. Eerder deze week is een nieuwe patch voor die game verschenen waarmee honderden problemen worden opgelost. Een next-gen update voor Cyberpunk 2077 is ook door de ontwikkelaar beloofd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren