1. Next-gen upgrade Doom Eternal niet bij launch beschikbaar

Next-gen upgrade Doom Eternal niet bij launch beschikbaar

Hel en verdoemenis

De next-gen upgrade van Doom Eternal zal niet bij de lancering van de consoles beschikbaar zijn. Dat bevestigt uitgever Bethesda in een blogpost.

Bethesda kan nog niet zeggen wanneer de upgrades voor Xbox Series X/S en PlayStation 5 beschikbaar zullen zijn. Wel wordt er beloofd dat Doom Eternal een van de eerste games van de uitgever is die een update zal ontvangen. Ook wijst Bethesda erop dat de game op beide nieuwe consoles via backwards compatibility is te spelen.

De next-gen versie komt als gratis update beschikbaar voor iedereen die de game heeft gekocht. Alleen spelers die de fysieke disk hebben aangeschaft, maar een console zonder disksleuf hebben gekocht, kunnen niet van deze aanbieding gebruik maken. Op Xbox gaat de update via Smart Delivery, op PlayStation kan hij gratis worden gedownload uit de winkel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Jammer, maar zou graag ook een Doom 2016 upgrade willen zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren