1. Next Level Racing toont per ongeluk logo van Gran Turismo 7

Next Level Racing toont per ongeluk logo van Gran Turismo 7

Het zou om een foutje gaan... of is er meer aan de hand?

Het bedrijf Next Level Racing heeft per ongeluk een logo van Gran Turismo 7 getoond in promotiemateriaal.

Dit is opvallend, omdat een zevende deel in de populaire PlayStation-raceserie nog helemaal niet is aangekondigd. Next Level Racing heeft een officiële PlayStation-licentie waarmee het diverse cockpits en stands maakt voor racegames.

Het gaat om artwork dat op de social media-kanalen van het bedrijf werd geplaatst. Hierop zijn diverse logo's van aankomende racegames te zien, met de vraag naar welke racegame die dit jaar uitkomt mensen het meest naar uitkijken. De logo's van aangekondigde titels F1 2020, Dirt 5 en Automobilista 2 worden getoond, alsmede een logo van Gran Turismo 7.

Kort na plaatsing verwijderde Next Level Racing de artwork weer en claimde men dat ze geen informatie hebben over een eventuele release van Gran Turismo 7. Daarbij zou men een nep logo dat op het internet circuleert hebben gebruikt. Diverse fans op fora hebben het betreffende logo echter nergens anders kunnen vinden. Daardoor wordt er nu - ondanks het statement van Next Level - gespeculeerd dat Sony binnenkort Gran Turismo 7 onthult, mogelijk voor de lancering van de PlayStation 5 later dit jaar.

Gran Turismo 7

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het zou me verbazen als GT7 en Forza 8 geen launchgames zijn voor de nieuwe consoles. Of dit nu een foutje was of niet, iedereen weet toch wel dat ze gemaakt worden.
 • Haha, deeltje 7 alweer.
 • Gran Turismo 7 wanneer die ook komt is een zekere buy voor mij.
 • En dit is nieuws??
  Internet staat vol met fake logos, even snel gegoogled, en ja hoor logo kom je tegen, dus diverse fans die geen logo kunnen vinden??
  Lijkt erop dat ook inside meedoet aan het hypen v de ps5.
 • @Tuvok1980 Kun je mij naar een plek wijzen waar dit precieze logo (vóór gisteren natuurlijk, toen de social media-post gemaakt werd) te vinden was? Serieus nieuwsgierig.
 • @MichelMusters

  Hoeft toch niet. Zeggen duidelijk we hebben het logo gepikt, de 7 is er dan gewoon bijgezet.
  En het GT logo is overal te vinden
 • @Tuvok1980 Inmiddels is GT7 zoals verwacht aangekondigd ;)
 • mooi speel 6 nog steeds en hoop dat 7 nog beter word dan 6 en dat ze eindelijk wel schade toevoegen aan de auto's :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren