1. NHL 21 verschijnt maand later dan gebruikelijk

NHL 21 verschijnt maand later dan gebruikelijk

Niet ontwikkeld voor next-gen

Ijshockeygame NHL 21 verschijnt in oktober, een maand later dan gebruikelijk. Dat laat Electronic Arts onder andere weten in een ontwikkelupdate.

"Om de meestgestelde vraag meteen te beantwoorden, NHL 21 lanceert dit jaar iets later: in oktober in plaats van de gebruikelijke maand september", zegt de ontwikkelaar. "Dit jaar zat vol met uitzonderlijke omstandigheden en we moesten grote aanpassingen maken om de game thuis te ontwikkelen. Deze transitie was erg succesvol en we zijn blij om te melden dat de game op schema ligt voor onze originele visie."

EA meldt dat NHL 21 in augustus voor het eerst wordt getoond. Vermoedelijk is dat tijdens de digitale versie van Gamescom, dat van 27 tot 30 augustus plaatsvindt. Ook vertelt de ontwikkelaar dat NHL 21 niet gemaakt is met de next-gen consoles in het achterhoofd en dus geen update of next-gen-versie krijgt. De game is wel speelbaar dankzij backwards compatibility.

Ook Fifa 21 verschijnt dit jaar een maand later, namelijk op 9 oktober in plaats van september. Een precieze releasedatum voor NHL 21 is nog niet bekend.g

NHL

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Toch knap hoe ze net kunnen doen alsof er heel hard aan de game gewerkt wordt. Geinige game, maar veranderd nog minder elk jaar als bij FIFA.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren