1. Nico Hülkenberg rijdt een ronde op de Hockenheimring in F1 2018

Nico Hülkenberg rijdt een ronde op de Hockenheimring in F1 2018

Snij die bochten

Codemasters, de ontwikkelaar van de F1-games, heeft een video online geplaatst waarin coureur Nico Hülkenberg in F1 2018 een ronde rijdt op de Hockenheimring ter ere van de GP van Duitsland dit weekend.

In de video neemt Hülkenberg ons mee over de Hockenheimring. Zo legt hij uit op welke gevaren hij let, wanneer het gas vol open gaat en wanneer moet hij er een beetje mee speelt. Ook laat hij zien hoe de apex gepakt moet worden bij bepaalde bochten en wanneer hij de achterkant van zijn bolide kan laten wegschuiven.

F1 2018 komt op 24 augustus op PlayStation 4, Xbox One en pc uit. De cover in Nederland heeft Max Verstappen op de voorkant.

Wil je een dikke prijs winnen aan het einde van het F1-seizoen? Doe dan mee met onze F1 toto. Vul je voorspellingen in op ons forum om punten te verdienen. Degene met de meeste punten sleept natuurlijk de prijs binnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren