1. Nier: Automata verschijnt deze week op Xbox Game Pass

Nier: Automata verschijnt deze week op Xbox Game Pass

Vanaf donderdag verkrijgbaar

Nier: Automata is vanaf donderdag beschikbaar via Xbox Game Pass.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. De game is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames, de ontwikkelaar van spellen als Bayonetta, The Wonderful 101 en Astral Chain. Het gaat om de Gods Edition van Nier: Automata. Hierin zitten een aantal nieuwe subquests en kledingstukken. Het gaat vooralsnog alleen om de Xbox One-versie van Game Pass.

Gisteren kondigde Square Enix een heruitgave van het eerste deel in de franchise, Nier Replicant, aan. Daarnaast wordt er een mobiele game ontwikkeld genaamd Nier Reincarnation. Nier: Replicant verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Square Enix belooft verschillende nieuwe 'elementen' toe te voegen aan de heruitgave en meldt dat de gehele game voorzien wordt van ingesproken stemmen, in tegenstelling tot het origineel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Goed nieuws even checken deze week. Wel een prachtige iets die gamepass. Probeer nu allemaal games die ik nooit in de winkel zou kopen.
  • Lijkt mij niet echt mijn type game, maar vanwege alle goede reviews toch even proberen. Ben benieuwd wat er voor komende maand allemaal wordt aangekondigd!
  • @Gaaiz

    Doen man! echt een van mijn favoriete games, speel lekker door en als het spel "afgelopen is" moet je echt doorspelen.. verder houd ik mijn mond.

    Ik vond het 1 van de meest briljante games die ik heb gespeeld.
  • Ok dan, zat ik eigenlijk al op te wachten, vond de demo leuk maar weet niet zeker of ik de rest van de game ook zo leuk vindt, kan het nu dus checken op Gamepass v/d week.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren