1. Game of the Year-editie van Nier: Automata mogelijk in de maak

Game of the Year-editie van Nier: Automata mogelijk in de maak

Aldus ESRB

Het lijkt er op dat er een Game of the Year-editie van Nier: Automata in ontwikkeling is.

De website van de Amerikaanse leeftijdsclassificatie-instelling ESRB noemt namelijk een 'Game of the YoRHa'-editie van het spel. Deze zou volgens de website naar PlayStation 4 en pc komen. Een Xbox One-versie wordt niet vermeld, ook al is de normale editie van de game inmiddels voor dat platform verkrijgbaar.

Er worden wel vaker nog onaangekondigde games door ESRB onthuld, en vaak betekent het dat deze games ook echt in de maak zijn. Uitgevers moeten hun games immers eerst laten keuren door het platform. Meer details over deze editie zijn nog niet bekendgemaakt. Mogelijk bevat het de verschenen uitbreiding.

Nier: Automata is het vervolg op Nier en ontving bij verschijning vorig jaar positieve kritieken. De game is ontwikkeld door PlatinumGames, de Japanse ontwikkelaar achter Bayonetta, Metal Gear Rising: Revengeance en The Wonderful 101.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren