1. 2B uit Nier: Automata vanaf 18 december in SoulCalibur 6

2B uit Nier: Automata vanaf 18 december in SoulCalibur 6

Zowel los als onderdeel van de seizoenspas te koop

Nier: Automata-personage 2B is vanaf 18 december beschikbaar voor SoulCalibur 6.

Het personage is te koop op alle platformen waarop SoulCalibur 6 beschikbaar is, namelijk pc, PlayStation 4 en Xbox One. 2B kan los gekocht worden, of als onderdeel van een seizoenspas die 29,99 euro kost en toegang geeft tot alle nieuwe personages zodra ze uitkomen.

Naast 2B zelf krijgen spelers ook toegang tot haar arena, gebaseerd op 11945 Earth, en haar welbekende zwaarden. 2B werd eerder al voor SoulCalibur 6 aangekondigd, maar nu is ook daadwerkelijk de releasedatum bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik had d'r liever in SMASH gezien, maar goed.
 • @Piet S.
  Laat ze er eerst maar voor zorgen dat je met meerdere personen op één switch deel uit kunt maken van die online friend arena. Wat een aanfluiting is dat gebrek zeg.
 • @AWESOMEDUDE3

  Meerdere personen op 1 Switch in de Friend Arena? Bij welke game kan zoiets wel? Het klinkt zo onlogisch als de pest namelijk…
 • @Piet S.
  Bij bijvoorbeeld Cod kun je splitscreen online mét vrienden in een party.

  Misschien dat mijn bedoeling slecht wordt geformuleerd. Maar wat ik bijvoorbeeld zou willen zien is dat ik een friendlobby maak - zoals dat nu al kan - waarin zowel ik als iemand naast mij op de bank aan kan deelnemen. De rest van online personen kunnen dan via de reguliere manier joinen door te zoeken naar die lobby.

  Zo onlogisch is dat toch niet? Deze game is - voormij althans - juist dé game die met vrienden gespeeld dient te worden ongeacht of ze naast je zitten of dat ze online zijn
 • @AWESOMEDUDE3
  Dat kan idd bij heel veel games.
 • @AWESOMEDUDE3
  Ho ho, dit is Nintendo hè. Hoe durf je zoiets te verlangen! Voor die €20,- per jaar verdien je ook echt alleen een uitkeringstrekkers-onlinervaring. En dan krijg je ook nog ouwe NES meuk die je waarschijnlijk al ergens hebt liggen, maar te lui voor bent om uit de kast te halen voor die 5 minuten dat die games nog leuk zijn om te spelen.
 • @SmartTies

  Wat een frustratie… :'-D
 • @Piet S.
  Frustratie?! Sorry, maar ik zie maar 1 klik grage gefrustreerde Nintendo fan hier op Insidegamer. Het lijkt wel alsof je in dienst bent van Nintendo om constant een goed beeld te creëren van het oudbollige bedrijf. Als iemand iets negatiefs zegt, dan ben je er als de kippen bij.
 • @SmartTies

  Ben je ongesteld? Of Zwanger?
 • @Piet S.
  Nee, maar je moeder wel. Al had mijn hond er geen moeite mee.
 • @SmartTies

  Die is in de overgang, dus helaas boiiiii.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ahhh zo, ik begreep 'm inderdaad niet goed!
  Je kunt overigens wel gewoon tegen vrienden spelen, ongeacht of ze bij je op de bank zitten (couch MP) of dat ze thuis zijn (online multiplayer), maar die optie die jij noemt is inderdaad niet aanwezig.

  Dat ik het even niet begreep heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat ik geen MP modus speel, haha. SP all the way! :-P


  Maar ja, van de andere kant mist bv. COD een complete SP-campaign. Dat vind ik nog wel even 100x erger, haha.

  Kortom: Helaas kan niet alles, wat iedereen wil, toegevoegd worden. Anders zaten er ondertussen 492 characters in SMASH denk ik.. X-D
 • @Piet S.
  Beetje lastig beschrijven, maar zou nu duidelijk moeten zijn. Voor mij zit het hem voornamelijk in het feit dat je wél tegen vreemde mensen kunt met z'n tweeën maar als je tegen vrienden wilt in een privé lobby is het plotseling teveel gevraagd. Zoiets moet toch te veranderen zijn d.m.v. een patch of zo.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ja, ik snap 'm nu inderdaad! Dat zou inderdaad wel mogelijk moeten zijn, zou je zeggen. Is er nog iets wat je echt mist (gewoon uit interesse)?
 • @Piet S.
  Een degelijk party-chat systeem haha maar over de game zelf valt weinig te oordelen, heb ook nog bijna niet gespeeld.
  Dacht gisteren even leuk mee te doen met m'n broer maar online tegen een maat van hem werd hem dus niet- overigens ook door de gigantische lag. Ben benieuwd of dat gisteren aan Nintendo lag of iets anders. Anyhow dat kan altijd wel eens gebeuren.
 • @AWESOMEDUDE3

  Lag ligt aan de (slechte) internetverbinding van één van de medespelers. Er wordt namelijk geschaald naar degene met de slechtste verbinding, om het gevecht eerlijk te houden. Irritant, dat zeker.

  Ik raad je in ieder geval aan om de SP-modus te spelen. Zu vet he!
 • @AWESOMEDUDE3
  Je kan wel coop snelsmash doen met 2 vreemd genoeg.

  @smartie
  Klopt 20 euro. Niet echt waard, maar genoeg opties om het zo goedkoop mogelijk te krijg. Gouden munten of familie. Kon dat maar met Playstation.

  Ontopic: ik wacht nog even op deze game. Heb de beta kapot gespeeld, maar liever op lagere prijs en genoeg backlog .
 • @ShadowhunterrX

  Klopt inderdaad!

  Voor €20,- p.j. (oftewel +/- €1,70 p.m.) krijg je toegang tot online play, NES game library, cloud saves, smartphone (chat) app + toekomstige (kortings)acties. Als je een familie abo aanschaft, dan kost het je maar €8,- p.j. (oftewel €0,70 p.m.).
  Hoe je het ook wendt of keert en al is de gehele online dienst best bare-bones, het kost geen drol.

  OT:
  Nier is wel echt een aanrader btw! Het combat systeem is echt heerlijk!
 • Twijfel nog over de seasonpass..
 • @Eshura

  Als je twijfelt, gewoon afwachten tot je de exacte content weet! :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren