1. Nier Replicant komt voorbij op The Game Awards

Nier Replicant komt voorbij op The Game Awards

In de nacht van aanstaande donderdag op vrijdag

Later deze week krijgen kijkers van de pre-show van The Game Awards een nieuwe blik op de heruitgave van Nier Replicant.

Dat heeft The Game Awards-presentator en -organisator Geoff Keighley op Twitter aangekondigd. De volledige naam van de game isNier: Replicant ver.1.22474487139. Het spel staat gepland voor een release op 23 april 2021.

Nier Replicant wordt ontwikkeld door Toy Logic. De game krijgt onder andere opnieuw ingesproken stemmen, een verbeterd vechtsysteem en een opnieuw opgenomen soundtrack van componist Keiichi Okabe. In 2010 verschenen er twee versies van Nier: Nier Gestalt op Xbox 360 en Nier Replicant op PlayStation 3. Die laatste versie is nooit in het Westen uitgekomen. In 2017 kwam ook het vervolg Nier: Automata uit.

The Game Awards worden in de nacht van aanstaande donderdag op vrijdag uitgezonden. Naast dat er awards worden uitgedeeld aan diverse games en ontwikkelaars, worden er nieuwe games aangekondigd en trailers van aankomende games en nieuwe content getoond. De pre-show begint om half 1 's nachts.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren