1. Nieuw Apex Legends-wapen is nu beschikbaar

Nieuw Apex Legends-wapen is nu beschikbaar

Zet de Havoc naar je hand met verschillende mods

Apex Legends heeft een nieuw wapen. Het geweer heet de Havoc en gebruikt energiemunitie. Respawn Entertainment bouwde de spanning al op door een kleine preview van het wapen te geven en nu is het voor iedereen beschikbaar in de game.

De Havoc wordt vergeleken met de Devotion-LMG. Dit is een populair machinegeweer dat lijkt lijkt op de Havoc als het op vuursnelheid aankomt. Beide wapens hebben namelijk een momentje nodig om de maximale schietsnelheid te bereiken.

Apex Legends

In de preview is te zien dat het wapen op meerdere manieren te gebruiken is. Je kan hem gebruiken als geweer dat aan een stuk doorschiet, maar met de Selectfire Receiver Mod kan je het wapen instellen als semi-automatisch geweer. De laatste manier is voordelig, omdat de er volgens de beschrijving geen tijd zit tussen het afvuren en raken van de kogel.

Er is nog een mod beschikbaar die Turbocharger heet. Deze is ook toe te passen op de Devotion. De mod zorgt ervoor dat de schietsnelheid niet op hoeft te bouwen, waardoor het wapen direct de maximale vuursnelheid bereikt.

Speel je ook Apex Legends? Hier hebben we nog wat handige tips voor je.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Zeer slecht wapen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren