1. Nieuw Apex-personage Crypto mogelijk gelekt

Nieuw Apex-personage Crypto mogelijk gelekt

Ook een nieuw wapen en Halloween-skins

Er gaan al enige tijd speculaties rond over het volgende Apex Legends-personage, maar het lijkt nu bijna zeker dat het om de mysterieuze hackerCrypto gaat.

Crypto is waarschijnlijk verantwoordelijk voor alle chaos die het tweede seizoen heeft gebracht. De Repulser Tower werd gesloopt door allerlei monsters, maar de toren werd daarvoor al gehackt en was daardoor kwetsbaar. De kans is groot dat Crypto achter het hacken zit.

Tijdens de Manager Conferentie van GameStop zijn foto's gelekt die de speculaties omtrent Crypto lijken te bevestigen.

Crypto
(Image credit: Teves3D (Reddit))

Deze foto verscheen op Redditen werd al snel opgemerkt door Polygon. Het personage op de foto verschilt iets van de geruchten en voorspellingen, maar over het algemeen valt te concluderen dat het afgebeelde personage Crypto is.

Naast het nieuwe personage, dat naar alle waarschijnlijkheid onderweg is naar Apex Legends, zijn er ook foto's verspreid van een nieuw wapen en speciale Halloween-skins.

(Image credit: Teves3D (Reddit))

De foto hierboven werd ook via Reddit gedeeld, maar van deze foto is moeilijk af te leiden hoe het wapen precies werkt. In Titanfall 2 komt het wapen echter ook voor en daar is deze enorm sterk. Het nadeel aan het wapen is echter wel dat het enige tijd moet opladen voor elke kogel. Als de Charge Rifle net zo sterk is als op Titanfall 2, is de kans groot dat het wapen alleen uit Supply Drops verkregen kan worden.

Tot slot werd er een foto op Reddit geplaatst van een Halloween-achtige Gibraltar-skin. Dit kan wijzen op een Halloween-evenement met speciale skins voor de personages.

Apex Legends
Image credit: Teves3D (Reddit)

Het Iron Crown-evenement is inmiddels voorbij en heeft voor enige commotie gezorgd binnen de Apex-community. Respawn heeft inmiddels aangegeven dat ze evenementen in de toekomst anders gaan pakken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Nice kan niet wachten.
  • @CyberFl Heb er ook echt veel zin in, ben wel bang dat we pas in seizoen 3 met hem aan de slag kunnen..
  • @CodyvandenBogert

    Ik hoop van niet, seizoen 1 kreeg 2 personages.
  • @CyberFl dat is waar, zou echt top zijn als die snel komt!
  • Ik vond dat nieuwe wapen een beetje lijken op iets wat op energy ammo loopt. Dat zou ik echt top vinden. Maar als ie echt zo sterk was op Titanfall 2 klinkt het wel logisch als ie alleen uit supply drops komt. Al denk ik dat een wapen zo lang moet opladen niet super handig is in een spel als apex waar alles zo fast paced is eigenlijk. Maar ik ben benieuwd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren