1. Borderlands 3 evenement draait om valentijndsdag

Borderlands 3 evenement draait om valentijndsdag

Hartjes schieten met Broken Heart Day

Tijdens The Community Love Letter hebben Gearbox en 2K een nieuw Borderlands 3-evenement aangekondigd: Broken Hearts Day. Dit evenement zal later deze maand live gaan.

Het nieuwe evenement van Borderlands 3 staat in het teken van Valentijnsdag en is volgens Valve perfect tegen hartenpijn. Met Broken Hearts Day hebben verschillende vijanden hartjes rondom hun hoofden vliegen. Wanneer de speler de hartjes kapot schiet komen daar verschillende beloningen uit. Zo kan een kapot hartje de party versterken, de vijand kan aan de kant van de speler komen te staan of het hartje explodeert simpelweg in een berg loot. Hoe meer gebroken harten, hoe meer beloningen.

In totaal zijn er vijf beloningen te krijgen tijdens het evenement zoals onder andere speciale skins en legendarische wapens.

Borderlands

Het evenement gaat live op hetzelfde moment als de release van de nieuwe patch later deze maand en is gratis voor alle Borderlands 3-spelers. Het event duurt precies een week. Het is mogelijk om het evenement uit te zetten in het gamemenu.

Naast het nieuws over dit nieuwe evenement laat Gearbox ook weten dat het maximum level in Borderlands 3 omhoog gaat met de eerste level cap-verhoging. Vanaf het moment dat het Broken Hearts Day-evenement online gaat, wordt het maximale Vault Hunter-level met drie levels verhoogt naar 53. Hierdoor krijgt de speler drie extra skill-punten.

Verder kondigden Gearbox en 2K vandaag ook nog extra details aan over de volgende toevoegingen aan de game: True Vault Hunter Mode, Skippable Cutscenes, Guardian Rank Toggling, Event Toggling, Fight for Your Life Improvements, Mayhem 2.0, Twitch ECHOcast Extension Additions.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren