1. Nieuw For Honor-seizoen brengt nieuwe held en map

Nieuw For Honor-seizoen brengt nieuwe held en map

Drie jaar For Honor

Ubisoft heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht. In deze trailer is onder andere een nieuwe For Honor-held te aanschouwen.

For Honor is inmiddels drie jaar uit. Het spel heeft in een nieuwe trailer dan ook het derde seizoen aangekondigd genaamd: Hulda. Uit deze korte video is te concluderen dat de nieuwe For Honor-held een Viking is. Deze nieuwe Viking verschijnt in zowel in mannelijke (Gretar) als vrouwelijke vorm (Hulda) en is bewapend met de krachtige War Hammarr.

For Honor

Het nieuwe seizoen wordt op 1 augustus gelanceerd. De nieuwe Viking-held is vanaf de start van het nieuwe seizoen direct speelbaar wanneer je in bezit bent van de Jaar 3-pas. Voor spelers zonder deze pas is er een iets langere wachttijd. Zij moeten een week langer wachten voordat ze met deze hamerslingerende Viking aan de slag kunnen voor 15.000 Steel.

Naast het nieuwe Vikingpersonage wordt er ook een toepasselijke map aan For Honor toegevoegd met ingang van het derde seizoen. Dit is een map waar Hulda zich helemaal thuis voelt, het gaat hier namelijk om een Viking-fort. De gratis map heet Storr Stronghold en wordt gespeeld in de Breach-modus.

Naast de bovengenoemde toevoegingen wordt er gesleuteld aan de balans tussen de bestaande helden, zodat alle helden even bruikbaar en competitief zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ubisoft is lekker bezig, games blijven updaten en content toevoegen. Hier zou EA een voorbeeld aan kunnen nemen. Een goed product afleveren en dan blijven ondersteunen. Dat is een echte game as service model.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren