1. Nieuw Fortnite-seizoen draait helemaal om Marvel

Nieuw Fortnite-seizoen draait helemaal om Marvel

Seizoen is vanaf vandaag beschikbaar, behalve op iOS

Het vierde seizoen van Fortnite Chapter 2 is vanochtend door Epic onthuld. Nexus War staat geheel in het teken van Marvel.

Eerder deze week werd er al gehint naar een Marvel-thema, aangezien teasers Thor en Galactus toonden. Ook werd er een afbeelding met Wolverine getoond. Verschillende Marvel-helden nemen het in het hoofdstuk op tegen Galactus. Naast de eerder genoemde helden komen ook personages als Iron Man, Storm, Doctor Doom, Groot en She-Hulk naar de game. Wolverine komt pas ergens later dit seizoen naar Fortnite.

Het is niet voor het eerst dat superhelden een rol krijgen in Fornite - eerder waren de Avengers, Batman, Deadpool en Aquaman al te zien in het spel. Het is echter voor het eerst dat een compleet seizoen om superhelden draait. Naast skins voor de helden worden er ook aanpassingen gemaakt aan de spelwereld. Zo kunnen spelers de Marvel Helicarrier bezoeken. Het vierde seizoen komt in de loop van vandaag beschikbaar.

Door het geschil tussen Fortnite-ontwikkelaar Epic Games en Apple komt het vierde seizoen niet beschikbaar op iOS en Mac. Het spel is daar uit de App Store gehaald en kan niet meer worden gedownload. Mensen die het spel al op hun smartphone hebben staan, kunnen Fortnite niet updaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren