1. Fortnite-item 'Port-A-Fortress' aangekondigd

Fortnite-item 'Port-A-Fortress' aangekondigd

Breng de verdediging naar nieuwe hoogtes

Epic kondigt een nieuw item aan voor Fornite: de Port-A-Fortress. Dit is een uitgebreide versie van de Port-A-Fort, dat ook kan worden gebruikt voor het maken van een fort. Een releasedatum voor dit item is nog niet bekend. De dagelijkse nieuwsupdate van Fortnite kondigde aan dat het item "de verdediging naar een nieuwe hoogte brengt".

De Port-A-Fortress was nog maar net aangekondigd of Fortnite-spelers hadden al hun eigen versie gemaakt van het item in Playground.

Het vijfde seizoen van Fornite is bijna afgelopen, wat betekent dat Epic binnenkort officieel aankondigt wanneer seizoen 6 begint.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Zou fortnite veel spelers verliezen vanwege Blackout? Wat ik ervan hoor is dat veel mensen gaan overstappen.
  Wat denken jullie?
 • @Robskeee

  Vast wel iets, maar het feit dat Fortnite gratis is blijft natuurlijk een enorm voordeel.
 • @Shuckles
  Black out vond ik opzich wel lachen. Alleen de verbinding was niet al te best (veel laggers). Daarnaast was de instap drempel best hoog, want echt overzichtelijk vind ik het niet
 • @blue_blade_3

  Zijn mensen bereid om € 60,- te lappen voor Blackout?
 • Hmm ikzelf zal Black Ops 4 eerder halen voor de Zombies. Blackout is een leuke toevoeging, en multiplayer laat ik waarschijnlijk liggen.
 • @Robskeee
  Ik koop het alleen als zombies gewoon genoeg content heeft zonder season pass. Ik heb geen zin om weer geld nee te tellen voor extra Maps. Ik heb eigenlijk als Der Eisendrache veel gespeeld.

  Black out is leuk voor erbij voor mij. Maar ik zie mensen er wel de game voor kopen. Waarom niet 60 euro ervoor betalen met extra game modes, maar wel 60 euro aan skins voor fortnite.
 • @Robskeee
  Nog Blackout gespeeld Rob? Ik vond het niet erg lekker weg spelen. Een van de grote tegenvallers is de slechte rendering, dit gespeeld op een PS4 pro.
 • @AWESOMEDUDE3 Hmm ik vond hem juist wel fijn en vloeiend spelen. Maar misschien komt dat omdat ik het met Pubg vergelijk, dat is wel een ontzettend groot verschil. Heb op de Pro en op de Xbox one X gespeeld, waar ik weinig verschil tussen merk overigens.
  De slechte rendering heb ik ook opgemerkt, ik denk dat dit nog wel wat op te poesten val. Dit is denk ik puur om die 60fps te halen.
 • @Robskeee Nee denk ik niet. Vindt wel dat Fortnite de laatste tijd een overkill aan nieuwe updates en gamemodes doet. Denk dat mensen hierdoor wel gaan afhaken omdat de game wel heel gimmicky wordt hierdoor (nu deze port a fort, vorige week high stakes, daarvoor die gouden wapens modus etc….).
 • Ik lees veel positieve reacties over Blackout, ook van populaire streamers als Ninja en Shroud. Ik denk die wel een hoop fans mee zullen trekken op de hype trein van Blackout. Met name de PS4 spelers aangezien Fortnite de enige populaire battle royaal game is voor op de PS4. Kan me voorstellen dat mensen er langzaamaan wel klaar mee zijn.
 • @Meccorr overkill aan updates zat er wel aan te komen. Had eigenlijk half jaar geleden al verwacht dat het zou falen hierdoor
 • @mightybundy
  Euhm. De game wordt heel goed ondersteund. Waarom zou het hier door falen? Ik denk eerder dat het spel hierdoor nou juist spelers behoudt. Nu wil iedereen bijvoorbeeld weer met Port a Fortress aan de gang. Als je de game hetzelfde houdt dan gaat het sneller vervelen, dan als je om de zoveel tijd met nieuwe content komt.

  Dit item is echter puur bedacht omdat Epic mensen tegemoet wil komen die niet uitmuntende bouwers zijn. Blijkbaar was Port A Fort niet genoeg. Ze willen dit balanceren.
 • @Robskeee ik speelde veel pubg en ik vind blackout wel echt leuk, ondanks dat ik al jaren geen cod meer aanschaf.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren