1. Nieuw Overwatch-held Hammond gaat volgende week live

Nieuw Overwatch-held Hammond gaat volgende week live

Hamsteren gaat 24 juli van start

Blizzard kondigt aan dat Wrecking Ball, ook wel bekend als Hammond, volgende week live gaat in Overwatch.

Hammond is de 26ste personage in Overwatch en de 7e tank. Het is een hamster in een mech suit en is momenteel speelbaar op de publieke test server.

Het personage is vanaf 24 juli speelbaar. Hammond heeft quad cannons, waarmee hij altijd kan schieten. Daarnaast kan de mech suit rollen, waardoor hij snel en makkelijk manoeuvreert en heeft een haak waarmee hij zichzelf rondslingert. Als ultimate maakt de hamster een mijnenveld om zich heen.

Laatst is ook een endorsement-systeem toegevoegd om toxic gedrag in het spel tegen te gaan. Hier kan men medespelers prijzen voor sportief gedrag.

De vorige held Brigitte is in maart toegevoegd. De dochter van Torbjörn en schildknaap van Reinhardt is een toevoeging aan de Support-klassen en heeft een schild en vlegel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Toch benieuwd of de naam Hammond een verwijzing is naar Richard Hammond, gezien die altijd Hamster genoemd werd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren