1. Nieuw Overwatch-personage Brigitte is nu speelbaar

Nieuw Overwatch-personage Brigitte is nu speelbaar

Ze vecht aan het front om haar vrienden te beschermen

Brigitte, het nieuwe Overwatch-personage, kan nu gespeeld worden. Ze is een hybride tussen de tank- en support-klasses.

Brigitte Lindholm is de dochter van Torbjörn en page van Reinhardt, twee personages die van het begin af aan al speelbaar zijn in het spel. Ook haar ontwerp heeft elementen van haar beide rolmodellen in zich. Zo draagt zij net als haar mentor een groot pantser, heeft ze een energieschild en is ze naast hem het enige personage dat niet kan schieten. Aan de andere kant kan ze net als haar vader bouwen, in dit geval maakt zij pantser voor haar teamgenoten.

Brigitte heeft een vlegel waarmee ze wijde slagen kan slaan die iedereen op haar pad raakt. Ook kan ze deze als een zweep naar voren slaan en iemand naar achter duwen. Ook geneest ze teamgenoten met elke rake klap die ze uitdeelt.

Ook heeft ze een kleinere, mobielere versie van Reinhardts schild. Hiermee kan ze niet een muur vormen om het hele team te beschermen, maar wel een enkel teamgenoot dekking bieden. Bovendien kan ze met haar schild iemand een beuk geven, wat het slachtoffer even zal stunnen.

Bovendien heeft Brigitte een 'repair pack' die ze kan gebruiken op teamgenoten. Daarmee wordt alle opgelopen schade genezen en geeft ze daar nog wat armor bovenop. Deze extra levenspunten gaan na een korte periode ook weer weg.

Tenslotte geeft haar ultieme vaardigheid haar voor tien seconden verhoogde loopsnelheid en geeft ze haar teamgenoten in die periode ook elke seconde armor. Het is anders dan de armor die ze geeft met haar repair pack, omdat het alleen weg gaat als je teamgenoot schade neemt.

Overwatch Brigitte

Blizzard teaset al sinds januari naar het nieuwe personage en op 1 maart werd ze eindelijk echt bevestigd. Brigitte verscheen voor het eerst in een animated short met Reinhardt, waar ze hem probeert te overtuigen de oproep van Overwatch te negeren. Omdat ze daar toentertijd niet in is geslaagd besluit zij zich ook bij het gevecht aan te sluiten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Sea of Thieves is uit.. Nieuwe performance patch PUBG.. Nieuw Overwatch personage… Stapels games bij m'n backlog erbij door Gamepass.. Ik kom tijd tekort!
  • @Gaaiz, ha ik ken het en dan maar blijven roepen dat er niks te spelen is op de Xbox….. Oh ja en deviljho komt deze week in monster Hunter. Inderdaad tijd te kort.
  • Support en tank, precies wat ik altijd speel. Mooi

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren