1. Apex Legends krijgt nieuw personage en tweede seizoen

Apex Legends krijgt nieuw personage en tweede seizoen

Seizoen 2 begint op 2 juli

De eerste details rondom seizoen 2 van Apex Legends zijn bekendgemaakt tijdens EA Play. Ook is er een nieuw personage onthuld.

Het nieuwe personage is Natalie 'Wattson' Paquette. De engineer heeft samen met haar vader de Arena uitgevonden. Ze is dus opgegroeid in deze omgeving. Wattson is een support-personage en vooral geschikt voor spelers die het leuk vinden om samen te werken met anderen.

Seizoen 2 van Apex Legends heet Battle Charge en begint op 2 juli. De game krijgt dagelijkse uitdagingen die zich opstapelen, waardoor spelers makkelijker omhoog kunnen levelen. Ook komt er een nieuw wapen, de L-STAR. Dit wapen zat eerder al in Titanfall 2 en is een Gold Weapon-rank. Het wapen is erg krachtig en gebruikt geen ammo die op de grond te vinden is, dus spelers moeten het doen met de ammo in het geweer.

Apex Legends krijgt ook een Ranked-modus, met zes tiers. Spelers gaan omhoog vanaf Bronze, dan naar Silver, Gold, Platinum, Diamond en uiteindelijk Predator. Hieronder is een filmpje over het nieuwe personage te zien, en daaronder kan heel de livestream rondom Apex Legends teruggekeken worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren