1. Kage komt naar Street Fighter 5

Kage komt naar Street Fighter 5

Introductie in nieuwe trailer

Street Fighter 5: Arcade Edition krijgt samen met een grote update een nieuw personage genaamd, Kage. De bijbehorende update komt met vele veranderingen voor verschillende personages om meer balans in de gameplay te creëren.

Kage wordt omschreven als een kwaadaardige manifestatie van Ryu dankzij zijn eerdere weigering van de Satsui no Hado. Bij de omschrijving van Kage vertelt Capcom dat Kage verlangt naar kracht om Ryu te bewijzen dat hij niets is zonder hem. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Kage in Street Fighter V.

De update die komt voor Street Fighter V brengt veranderingen voor personages, zoals Ryu, Ken, Zangief, M.Bison en Chun-Li om de game meer te balanceren.

In een andere video zijn nieuwe gameplay-beelden onthuld van het personage waar onder andere de moves van Kage worden getoond.

Kage en de bijbehorende patch is nu beschikbaar voor Street Fighter 5: Arcade Edition.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren