1. Nieuw seizoen Fortnite opnieuw uitgesteld

Nieuw seizoen Fortnite opnieuw uitgesteld

Naar 17 juni

Het nieuwe seizoen van Fortnite, Season 2 Chapter 3, is met een week uitgesteld. Dat maakte ontwikkelaar Epic Games bekend in een verklaring op hun website.

Eigenlijk had het nieuwe seizoen volgende week moeten uitkomen nadat die al eerder was uitgesteld, maar Epic Games heeft besloten het met nog een week uit te stellen. De ontwikkelaar zegt dat het team niet kan wachten om het nieuwe seizoen uit te brengen, maar dat ze tijd nodig hebben om “zich te focussen op zichzelf, hun familie en hun communities, naar aanleiding van de huidige wereldwijde gebeurtenissen”. Hiermee doelt Epic Games op de dood van Amerikaan George Floyd door een politieagent en de protesten die daardoor zijn ontstaan. Eerder stelde Call of Duty diens nieuwe seizoenen uit vanwege de protesten. Het nieuwe seizoen van Fortnite staat nu op de planning voor 17 juni.

Het The Device-evenement van Fortnite is ook uitgesteld naar 15 juni. De volledige verklaring is hieronder te vinden. Fortnite Season 2 Chapter 3 komt nu 17 juni uit op alle platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren