1. The Device-evenement in Fortnite trekt miljoenen kijkers

The Device-evenement in Fortnite trekt miljoenen kijkers

12 miljoen spelers in de game

Het The Device-evenement in Fortnite heeft miljoenen kijker aangetrokken. Dat maakte Epic Games bekend op Twitter.

Volgens Epic Games waren er meer dan 12 miljoen spelers aanwezig in de game toen The Device van start ging. Het hadden er veel meer kunnen zijn, maar Epic Games had een cap geplaatst op het aantal aanwezigen. 8,4 miljoen mensen hebben de livestream gevolgd op YouTube en Twitch. Fortnite geeft op Twitter aan "Overweldigd te zijn over de reacties op het evenement".

In The Device roept een mysterieus apparaat een tsunami op die een groot deel van de map onderdompelt in water. Tussendoor komen er ook een aantal mysterieuze cutscenes waar de speler in een kantoor van ene "John Jones' terecht komt. Aan het einde van de laatste cutscene komt het personage Jonesy binnen die verbaasd op de aanwezigheid van de speler reageert. The Device is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Chapter 2 Season 3 gaat morgen officieel van start. Om acht uur 's ochtends gaan de servers tijdelijk offline om alles voor te bereiden. Aan de hand van wat er tijdens The Device getoond is, lijkt het erop dat water een belangrijke rol gaat spelen in het nieuwe seizoen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren