1. PlatinumGames werkt aan game die 'nooit eerder is gedaan'

PlatinumGames werkt aan game die 'nooit eerder is gedaan'

Studio wil meer eigen franchises maken

Een spel waar PlatinumGames aan werkt zou "nooit eerder zijn gedaan".

Dat meldt Atsushi Inaba van de de studio aan VGC. "We ontwikkelen nu iets dat nog nooit eerder is gedaan. Ik weet dat veel mensen dergelijke dingen zeggen, maar de game die we maken is echt niet te vergelijken met iets anders. Zelfs voor onze ervaren ontwikkelaars met hun gevarieerde geschiedenis is dit iets dat nooit eerder ontwikkeld is. dus qua game design zitten we nu in een spannende periode."

Volgens Inaba is het een erg belangrijk jaar voor de Japanse ontwikkelaar. Zo wil het eigen franchises gaan ontwikkelen die eigendom van de studio zelf blijven. Vooralsnog zijn de meeste games van de ontwikkelaar immers van andere bedrijven - zoals Bayonetta eigendom van Sega. Platinum wil echter ook werk voor andere uitgevers blijven doen - zo komt in augustus de Switch-game Astral Chain uit.

Bayonetta

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd. Ze leveren vaak vette games af.
  • @Luigi1985

    Turtles was een kutgame.
  • even een paar gokjes ; toiletjuffrouw simulator / als een snotrochel op een intergalactische missie tegen milieu vervuiling / Spelende als een pelikaan een tattoo-shop beheren voor gehandicapte regenwormen / Belasting aangifte Battle Royale : Wie is het snelst klaar?
  • Dus Astral chains is van Nintendo ?
  • @ShadowhunterrX

    yep
  • SJW Simulator, dat lijkt me wel wat. Regelmatig je haar verven, protesteren bij de Oscars en veel klagen op Twitter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren