1. Nieuwe amiibo gebaseerd op Zelda: Skyward Sword onthuld

Nieuwe amiibo gebaseerd op Zelda: Skyward Sword onthuld

Verschijnt gelijktijdig met de game op 16 juli

Nintendo heeft een nieuwe amiibo onthuld gebaseerd op de aankomende Switch-remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword.

De amiibo toont Zelda met haar blauwe Loftwing. De amiibo kan op elk moment ingescand worden tijdens het spelen van de game. Spelers creëren dan een checkpoint op die plek en worden getransporteerd naar het luchtruim boven Hyule. Door de amiibo nogmaals in te scannen gaat men weer terug naar het eerder gemaakte checkpoint.

De amiibo komt op 16 juli uit - dezelfde dag als dat The Legend of Zelda: Skyward Sword HD lanceert. De Zelda-game bevat een traditionele spelwereld met kerkers, maar heeft als unieke feature dat spelers met de Wii Motion Plus-controller de richting van Links zwaardslagen kunnen bepalen. Deze besturing kan ook op de Switch worden toegepast met de Joy-Con-controllers, waarbij één controller als zwaard en de ander als schild functioneert. Het is echter ook mogelijk om de game geheel met knoppen te spelen, zoals op de Switch Light en de Pro Controller. Met de rechter analoge stick kan het zwaard in richtingen worden geduwd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren