1. Dead Cells: The Bad Seed heeft nieuwe Animatie Trailer

Dead Cells: The Bad Seed heeft nieuwe Animatie Trailer

DLC is vanaf vandaag beschikbaar

Er staat een nieuwe trailer voor Dead Cells: The Bad Seed online. Dit keer geen gameplay trailer, maar een geanimeerde. De uitbereiding op Dead Cells is vanaf vandaag beschikbaar.

Net als vorige Dead Cells-trailers bevat deze trailer een animatie waarin de naamloze hoofdpersonage centraal staat. In de trailer, gedeeld door IGN, is te zien hoe de onthoofde held meedogenloos een einde maakt aan de nieuwe monsters.

Eind januari kwam er al een gameplaytrailer uit voor Dead Cells: The Bad Seed waarin bekend werd gemaakt wat er nu precies te halen viel in deze DLC.

De uitbreiding voor de roguelike actie-platformer bevat twee nieuwe gebieden: Arboretum, waar een clan met levende paddenstoelen woont, en The Swamp, de thuishaven van gemuteerde wezens en uit de kluiten gewassen kikkers. De nieuwe gebieden moeten er voor zorgen dat spelers gedurende een potje Dead Cells nieuwe routes kunnen kiezen.

Verder bevat de uitbreiding ook een nieuwe baas genaamd Mama Tick, die in het midden van The Swamp gesitueerd is. Het gevecht moet vergelijkbaar worden als die met The Concierge. Tot slot komen er ook nieuwe vijanden en wapens naar de game.

De uitbreiding gaat ongeveer 4,99 euro kosten en komt naar PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Het afgelopen jaar heeft Dead Cells diverse gratis updates ontvangen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren