1. Trailer van Assassin's Creed Valhalla toont flarden van het verhaal

Trailer van Assassin's Creed Valhalla toont flarden van het verhaal

Game komt op 10 november uit

Een nieuwe trailer van Assassin's Creed Valhalla doet het verhaal van de game uit de doeken.

De 'Story trailer' toont vooral veel tussenfilmpjes van de game en draait om Eivor en zijn broer Sigurd, die in Engeland een nieuwe thuis willen vinden. Daarbij wordt er gehint naar de mysterieuze groepering genaamd de Hidden Ones.

Assassin's Creed Valhalla speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin's Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Vanaf 19 november is de PS5-versie verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 100% GOTY. Alles is perfect. Story is perfect, gameplay is perfect en het ziet er ook nog eens perfect uit! Perfect!
 • @blue_blade_3

  Ik lees dit met een grijns maar vraag me tegelijkertijd ook af of je wel tot dit niveau moet willen zinken Blue. Die jongen is nu eenmaal enorm enthousiast over bepaalde zaken, laat em dat lekker wezen. Wilde dat ik die haast kinderlijke euforie nog in mij had. Maar nee, ik ben langzaam getransformeerd tot een saaie volwassene die enkel nog enthousiast wordt van belastingteruggave en lage benzineprijzen 😑😑
 • @benjaminben
  Misschien vind ik het wel gewoon een prachtige game? En zink ik meteen zo diep na 1 reactie als grapje? Zou kunnen hoor, maar dan kan ik er denk ik wel mee leven.
 • @blue_blade_3

  Hmm nee dat niet, maar ik vind dat jij dit niet nodig hebt. Dat bedoel ik meer ;) zo prachtig zul je deze game, jou kennende, niet vinden.
 • @benjaminben
  Achja, ieder zijn ding he
 • Allereerst sorry dat ik nog zo enthousiast kan zijn over games en films. :p :p :p

  Ten tweede deze grapjes en/of steken zorgen er alleen maar voor dat ik door blijf gaan zo als ik nu doe of zelfs een versnelling hoger ga.
 • @Meta_coola
  Je ging sowieso toch wel door zoals je al doet. Een versnelling hoger is inderdaad wel nodig als je de eerste reactie op het artikel wilt zijn ;)
 • Ben echt super enthousiast voor deze game! Kan echt niet wachten.
 • @xcollin

  Ik ben na het zien van deze story trailer toch ook wel hard aan het hypen. Eens kijken of ik Odyssey nog kan uitspelen voor deze game uit komt, zit er nu alweer 46,5 uur in en ben hooguit op één achtste van de game ( Legacy of the Hidden Blade en Fate of Atlantis meegerekend) dus dat gaat tricky worden.
 • @Meta_coola

  Ik was al even aan het hypen. Het kwam echt ineens. Maar ik heb nu ook even nog een assassin's creed boek extra besteld. Misschien dat het daardoor kwam.

  Zin om lekker Engeland te exploren en lekker de tijd nemen om alles te zien! Odyssey DLC moet ik nog verder spelen maar ik wacht nu denk ik liever op Valhalla…
 • @xcollin

  Fate of Atlantis is wel echt een must play imho. Beste DLC ooit gemaakt in gaming history.
 • Ik zag laatst online een screenshot van het vrouwelijke personages waarbij werd aangegeven dat het om exact hetzelfde hoofd/gezicht ging als dat kassandra(?) uit Odyssey had.
  Mag toch hopen dat het niet waar is, want anders wordt het copy paste werk toch wel heel erg schaamteloos.
 • @AWESOMEDUDE3

  Kassandra

  Female Eivor

  Lijken totaal niet op elkaar, ogen , neus , mond , kin totaal verschillend.

  Dan heb je Sigurd zn vrouw

  Heeft het zelfde kapsel ( alleen dan in andere kleur) als Kassandra, maar voor de rest houd de vergelijking snel op
 • Misschien toch nog eens overwegen als launch game voor PS5.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren