1. Nieuwe Assassin's Creed wordt vandaag onthuld

Nieuwe Assassin's Creed wordt vandaag onthuld

Bekijk de livestream

Ubisoft houdt vandaag een speciale livestream waar de nieuwe Assassin's Creed wordt onthuld.

Vanaf 14:00 uur is de stream te zien op het Twitch-kanaal van Ubisoft. Tijdens deze stream maakt de Australische artiest Bosslogic (Kode Abdo) een kunstwerk van de nieuwe Assassin's Creed-game.

Vermoedelijk krijgt de nieuwe game in de franchise een Viking-thema, als we eerdere geruchten mogen geloven. Eerdere namen die voor de game werden genoemd waren Assassin's Creed Ragnarok en Assassin's Creed Kingdom.

Tegelijkertijd met deze stream gaan wij zelf live via het Twitch-kanaal van Power Unlimited. Hier checken we geregeld in bij het kunstwerk om nieuwe onthullingen te vinden. In de tussentijd spelen Lucas en Cody Assassin's Creed Odyssey, kletsen we over de (toekomst van de) franchise en beantwoorden we vragen uit de chat.

Hier kunnen ook speciale digitale items voor de nieuwe Assassin's Creed-game worden gewonnen. Dit kan op twee manieren: door simpelweg de stream te kijken of door vragen te beantwoorden die tijdens de stream in beeld komen.

Zodra meer bekend is over de nieuwe Assassin's Creed plaatsen we dit op Insidegamer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

 • Zo hyped voor een nieuwe Assassins Creed!! En al helemaal next gen op de Series X. Laat maar komen!!
 • @Real13

  Ik ben echt aan het hypen hier.

  De setting maakt mij niet zo uit, ik vind elke setting oké. Wat ik wel heel graag wil is dat Dit nieuwe deel minstens twee keer zo groot word als Odyssey
 • @Meta_coola
  Waarom?! Dat is in mijn ogen echt een valkuil voor next gen. Hoe veel groter moeten werelden nog worden? Wat ze in Unity probeerden met erg hoog detail en gevulde straten vind ik veel boeiender dan weer zo'n uitgestrekte lege spelwereld met de helft water. Zorg eerst dat het wat levendiger, gedetailleerder en boeiender wordt, grootte zegt niet zo veel.
 • @That Mr Awesome

  AC odyssey is extreem levendig.
 • @Meta_coola

  Agree to disagree. Laat ik het anders formuleren: wat denk je te winnen met nog grotere spelwerelden dan we nu al hebben?
 • @That Mr Awesome
  nog langer van punt a naar b reizen, dat is wat je wil toch?

  Nee, ben het met je eens hoor, groter is zeker niet altijd beter!
 • @That Mr Awesome

  Grotere werelden zijn van mij part altijd welkom, als het maar niet gedaan wordt enkel om de wereld groter te maken.

  Zoals je zelf al zegt zijn dingen als sfeer, detail en schrijfwerk veel belangrijker te verbeteren, maar als dit gedaan zou zijn zo ik echt geen probleem hebben met nog grotere werelden.
 • @That Mr Awesome

  Als ze de wereld in verhouding net mooi en levendig , rijk gevuld en sfeervol is AC dan vind ik dat de winst

  Want laat ik heel eerlijk zijn en mn roze bril in de kluis leggen dan is de wereld van AC odyssey heel erg sfeervol, levendig en rijkelijk gevuld met interessant bezienswaardigheden en dingen om te doen. Die wereld spoort je echt aan om op onderzoek uit te gaan.
 • @Meta_coola
  Heb jij 2 roze brillen dan?
 • @blue_blade_3

  Nee ik heb nu letterlijk zonder roze bril gekeken naar AC odyssey.
 • @Meta_coola
  Letterlijk geloof ik inderdaad
 • @blue_blade_3

  Figuurlijk ook.

  Grootste misvatting op insidegame.nl is wel dat ik niet objectief kan zijn met bepaalde dingen.
 • @Meta_coola
  Als jij dat zo ziet….
 • @That Mr Awesome Odyssey was echt massive dus dat is voor mij zeker groot genoeg. Het gaat uiteindelijk toch het meest om hoe de wereld gevuld is wat je zelf ook al zegt.
 • @That Mr Awesome

  Hoe groter de game, des te moeilijker het wordt de speler het gehele spel te boeien.

  Met open wereld games heb ik regelmatig dat ik het op een gegeven moment wel mooi vind geweest.

  Een ontwikkelaar mag een game zo groot mogelijk maken als ie wil, maar dat mag niet ten koste gaan van de continue kwaliteit van de game.
 • @Luigi1985

  Volledig met je eens. Odyssey en Origins zijn dan ook de eerste AC games die ik niet uitgespeeld heb.
 • @Luigi1985

  Klopt, mij stoort het dat sommige werelden te groot zijn.
 • @That Mr Awesome

  Voila!

  Assassin's Creed heeft interessante werelden (Unity), maar de wereld in Odyssey was met dank aan "wIj hEbBeN dE GrOoTsTe WeReLd" extreem eentonig en levenloos.

  Origins kon dit wel omwille van de woestijn etc.

  Dus nogmaals: Groter is niet altijd beter.
 • @That Mr Awesome

  De meesten hebben nu weer wat meer tijd om handen, waaronder ik ook. En nu kan ik grote spelwerelden wel waarderen. Maar als de wereld weer 'begint' dan ga ik terug naar de kleinere en meer lineaire games. Ik wil dan helemaal geen grote spelwerelden meer, dat kost gewoon veel te veel tijd. En daarbij, waarom zo groot? Wat heeft het inderdaad voor zin wanneer de vulling totaal niet interessant is.

  Kijk de wereld van bijvoorbeeld BotW was ook leeg, en kende ook saaie vulling (of je moet Goblin towers leuk vinden). Maar deze game beloonde het ontdekken met bijzonderheden die je van te voren niet verwacht. Hierdoor ging je de spelwereld onderzoeken, want welke ervaringen ga je opdoen? Je moet de speler belonen voor het onderzoeken, niet keer op keer dezelfde gegenereerde meuk bieden ; kistje op dit eiland, fetch-questje op dat strandje, moeilijke vijand in dat stuk bos….

  Een spelwereld is interessant wanneer de game je ervaringen voorschotelt, niet alleen nieuwe content. Dit maakt Skyrim wat dat betreft ook een goede open-wereld game, je kon in bepaalde grotten namelijk maar zo een totaal nieuwe en diepgaande quest treffen. Ook RDR2 bood heel veel ervaringen die je enkel kon beleven door je gebied te onderzoeken. Dat is zoveel toffer dan het uitpluizen van een map en het vinden van een kist met een nieuw wapen, of het aantreffen van een oma die je vraagt 10 wortelen uit de grond te trekken.
 • @Meta_coola

  Nee aub niet ik vond odyssey al veel te groot. Gewoon liever mooi compact zoals een unity en syndicate.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren