1. Nieuwe Battlefield bevat mogelijk dynamische weersomstandigheden

Nieuwe Battlefield bevat mogelijk dynamische weersomstandigheden

En een dag- en nachtcyclus

Er zitten mogelijk dynamische weersomstandigheden in de maps van de aankomende nieuwe Battlefield-game.

Volgens insider Tom Henderson, die de afgelopen maanden al allerlei Battlefield-informatie naar buiten heeft gelekt, kunnen spelers zowel dynamische weersomstandigheden als een dag- en nachtcyclus verwachten.

Henderson claimt dat de nieuwe Battlefield zich ongeveer tien à vijftien jaar in de toekomst afspeelt en simpelweg 'Battlefield' gaat heten. Volgens Henderson moet de game binnenkort onthuld worden via een trailer. In deze trailer zou een map gebaseerd op een onbewoond eiland centraal staan. Het slagveld zou daarbij aangepast worden door een storm en mogelijk zelfs een tornado.

Ook het Levolution-systeem zou weer belangrijk worden. Met Levolution wordt de map op diverse manieren aangepast tijdens een potje - zo kon in Battlefield 4 een gebouw instorten. Dit zou nog grootser in de nieuwe Battlefield worden aangepakt. 

Vorige maand liet ontwikkelaar Dice weten de nieuwe Battlefield binnenkort te onthullen. Het spel moet later dit jaar uitkomen. Ook werkt het samen met diverse EA-studio's aan een mobiele Battlefield-game die volgend jaar uit moet komen.

Battlefield

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren