1. Nieuwe Battlefield-game bevestigd voor release in 2021

Nieuwe Battlefield-game bevestigd voor release in 2021

Exacte datum nog niet bekend

De nieuwe Battlefield-game moet ergens volgend jaar gaan uitkomen. Dat bevestigd ontwikkelaar Dice in een verklaring naar IGN.

De game werd vorig jaar in oktober aangekondigd, waar uitgever EA het fiscale jaar van 2022 als vrijgavevenster opgaf. Deze periode loopt van april 2021 tot maart 2022. Nu heeft ontwikkelaar Dice in een verklaring tegenover platform IGNgemeld dat de game ergens in 2021 moet uitkomen.

Dice zegt dat nu de laatste grote updates voor Battlefield 5 en Star Wars: Battlefront 2 bijna uitkomen de Zweedse ontwikkelaar zich nu kan richten op een nieuwe game voor 2021. Dice wil nog weinig over de nieuwe Battlefield-game zeggen behalve dat het ‘zich focust op de toekomst van de franchise’.

Een exacte releasedatum voor de game is nog niet aangekondigd. De game komt hoogstwaarschijnlijk uit op de PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Battlefield 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Bad Company incoming!
  • @Soon.

    Zou mooi zijn. Is vooralsnog de enige Battlefield serie waar ik een beetje warm voor loop.
  • Hopelijk gaan ze terug naar het season pass systeem. Ik weet dat deze opmerking niet goed gaat vallen bij veel mensen, maar DICE/EA en lives services geven geen garanties tot goede support. BF5 is nog steeds broken en Star wars Battlefront 2 is sinds een paar maanden weer echt lekker.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren