1. Nieuwe Battlefield komt naar twee generaties consoles

Nieuwe Battlefield komt naar twee generaties consoles

Maar de game is specifiek voor next-gen consoles ontwikkeld

De nieuwe Battlefield moet zowel naar de afgelopen als de huidige generatie consoles komen.

Dat heeft Andrew Wilson, de CEO van uitgever Electronic Arts, bevestigd tijdens de bekendmaking van de jaarlijkse cijfers van het bedrijf. Het spel komt dus naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Volgens Wilson geldt dit ook voor de sportgames van EA dit jaar.

Volgens Wilson is de nieuwe Battlefield echter specifiek met de nieuwe generatie consoles in het achterhoofd ontwikkeld. "Wat we kunnen doen qua hoeveelheid spelers in het spel, de manier waarop de omgevingen kapotgaan, alsmede typische Battlefield-momenten, zijn echte next-gen kansen waar we gebruik van kunnen maken dankzij de toegenomen processorkracht en het geheugen van de nieuwe consoles."

Gisteren werd min of meer gemeld dat de nieuwe Battlefield in juni wordt onthuld. Dat betekent dat de game nog voor het EA Play Live-evenement wordt getoond, dat op 22 juli wordt gehouden.

Battlefield V

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jammer maar begrijpelijk. Jammer omdat de game dan toch beperkt word door de last gen. En begrijpelijk omdat de last gen verruit de grootste marktaandeel heeft en dus meer centjes verdienen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren