1. 'Nieuwe Battlefield speelt zich tien jaar in de toekomst af'

'Nieuwe Battlefield speelt zich tien jaar in de toekomst af'

Game zou ook een battle royale-modus krijgen

De nieuwe Battlefield die in de maak is bij Dice zou zich ongeveer tien jaar in de toekomst afspelen.

Dat claimt de over het algemeen betrouwbare insider Tom Henderson. Volgens hem heet de nieuwe game simpelweg 'Battlefield' en bevat het licht futuristische elementen, waaronder militaire robots en geavanceerde drones. Henderson maakt daarbij de vergelijking met Black Ops 2, dat zich ook in de toekomst afspeelt.

Daarbij zou de campagne van de game flink op de schop zijn gegaan om een nieuwe ervaring te bieden. Spelers kunnen zelf kiezen of ze voor de Verenigde Staten of Rusland missies klaren en daar tijdens de campagne ook tussen wisselen. Dat komt omdat de speelbare personages in de game niet uit één van de twee landen komen. Daarbij zou heel de campagne in co-op doorgespeeld kunnen worden. 

De multiplayer zou nog grotere gevechten bevatten en worden beschreven als "Battlefield 3 en 4 op steroïden". Ook zou er een battle royale-modus in de maak zijn, al is niet duidelijk of die op lancering al beschikbaar is. 

Tot slot meldt Henderson dat de onthullingstrailer van de game geen gameplay of multiplayerbeelden bevat en vergelijkbaar is met de onthullingstrailer van Battlefield 5.

Behalve dat de nieuwe Battlefield in ontwikkeling is bij Dice, is bovenstaande informatie nog niet bevestigd. Ook is niet bekend wanneer EA de game precies onthult.

Battlefield 4 Second Assault

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren