1. Nieuwe Battlefield mogelijk al op lancering via Game Pass verkrijgbaar

Nieuwe Battlefield mogelijk al op lancering via Game Pass verkrijgbaar

Aldus verschillende insiders

Later dit jaar verschijnt er mogelijk een third party first-person shooter - zoals de nieuwe Battlefield - op lancering op Xbox Game Pass.

Dat meldt 'Shpeshal Ed' in een recente aflevering van de XboxEra-podcast. Deze insider lekte eerder ook correct dat Final Fantasy 7 Remake in maart naar PlayStation Plus zou komen. Volgens hem is er een dikke kans dat de grote third party-shooter later dit jaar meteen op lancering naar Xbox Game Pass komt.

Hij noemt geen namen, maar fans speculeren dat Shpeshal Ed het over de aankomende nieuwe Battlefield-game heeft. Die komt dit najaar uit. Daarbij lijkt de Call of Duty-franchise tegenwoordig meer verbonden te zijn aan PlayStation qua exclusieve deals.

Journalist en bewezen Battlefield-insider Tom Henderson lijkt op Twitter te bevestigen dat het inderdaad om Battlefield gaat. Vooralsnog hebben Electronic Arts, Dice of Microsoft echter niets bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb de gamepass voor weinig gescoord. Ik ben zeer tevreden erover. Persoonlijk denk ik dat ze hier een inhaalslag mee maken op de playstation, wat erg nodig was.
    En dit fanboys is waarom de een de ander nodig heeft. Houden ze scherp en proberen die dingen te bedenken om te concurreren. Geen concurrentie geen noodzaak om te innoveren.
  • Wow laten we het hopen. Had al besloten om BF te kopen in plaats van CoD dit jaar. Omdat ik me vorige jaar weer betrapte dat ik maar 2 maanden CoD speel en dan het weer laat liggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren