1. Nieuwe beelden onthuld van DC-film Shazam!

Nieuwe beelden onthuld van DC-film Shazam!

Film verschijnt op 5 april

Voor de nieuwe DC Comics-film Shazam! zijn nieuwe beelden onthuld. De grote enthousiaste superheld is in de beelden te zien met onder andere zijn aartsvijand Doctor Thaddeus Sivana.
Shazam!

Shazam! vertelt het verhaal van een weesjongen genaamd Billy Batson, die magische krachten heeft. Door het roepen van het woord Shazam! verandert Billy in een volwassen superheld. Billy is in feite een kind dat de wereld moet redden van Doctor Sivana, terwijl hij als Shazam zijn krachten onder controle krijgt. Bekijk hieronder de nieuwe foto's van Total Film over de confrontatie tussen Shazam en Doctor Sivana.

Shazam!
Shazam!

Tijdens een interview met Total Film liet regisseur David F. Sandberg weten dat hij hoopt dat fans deze film weten te waarderen, door de jongensachtige charme van Zachery Levi die rol van Shazam op zich gaat nemen. "Het wordt hopelijk één van die films die je graag keer op keer wilt terugkijken. De film speelt zich af tijdens Kerstmis, dus wie weet wordt het wel zo'n leuke familiefilm om met de kerst te kijken," aldus Sandberg.

Shazam! wordt een op opzichzelfstaand verhaal dat zich afspeelt in het DC universum, dus de kans bestaat altijd dat Shazam nog terugkeert in een Justice League-vervolg of andere aankomende DC-film.

Shazam! verschijnt op 5 april in de bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik vond de trailer er toendertijd wel grappig uitzien. Ik ben benieuwd of het wel gewoon een serieuze film wordt, en niet een verkapte comedy net als Thor Ragnarok
 • @blue_blade_3
  Als je Thor Ragnarak al teveel komedie vond bevatten (ik vond de film wel vet maar kan je wel begrijpen hierin) dan vrees ik voor je .
  Shazam, ik mijd het captain marvel verhaal even voor het gemak om verwarring te voorkomen) heeft in de comics ook een wat onserieuze toon gehad. Helaas spreekt mij dat ook minder aan.
 • @xevulutionx
  Dat klopt inderdaad, maar dat vind ik meer passen bij het "karakter" het is natuurlijk een kind. Het heeft waarschijnlijk gewoon met mijn verwachtingen te maken hoor, want ik vond Thor the dark world bijvoorbeeld wel tof. Eagnarok had teveel "12-jarigen" humor. The devils anus…. dat was echt het toppunt
 • @blue_blade_3
  haha ok ja van mij hoeft het ook niet perse. Het moet ook niet doorslaan, iets waar Disney met sommige dingetjes een beetje een hand van heeft wat je ook bij SW ziet en dus ook in de marvel films. Gelukkig nog niet in de mate dat ik de film niet zou kijken.
 • @xevulutionx
  Nee dat gelukkig niet nee. Aquaman had in mijn ogen genoeg grappen om het leuk te houden. Dat was een prima verhouden actie, verhaal en grappen
 • @blue_blade_3

  Thor 3 > Thor 1 en 2.
  Normaliter vind ik het niet zo tof als ze niet goed bij het personage blijven, maar hoe Thor in de MCU nu is is gewoon zoveel beter dan 10 jaar geleden.
  Maar zoals er al is gezegd, die is hoe Captain Marvel is…het gaat immers over een jongen die dankzij een tovenaar de krachten van Superman krijgt.
 • Deze wil ik wel graag zien. Na een aantal erg serieuze DC films, is een beetje humor wel op z'n plaats. En zoals hier al eerder is vermeld, het past ook bij het karakter. Het blijft een jongen in het lichaam van een volwassen vent. Ze schijnen ook plannen te hebben voor Plastic Man, maar dan zie ik liever Captain Marvel.
 • @Rainking
  Plastic man?xD
 • @blue_blade_3
  Plastic Man is rekbaar als Reed Richards, maar kan zich ook in allerlei vormen/dingen veranderen en ik heb het idee dat-ie nooit serieus kan zijn.

 • @Rainking
  Is dat op hetzelfde character gebasseerd als Ralph Dibny (Elongated Man) als in TV serie van The Flash?
 • @AWESOMEDUDE3
  Elongated Man is eigenlijk precies als Reed Richards, die kan niet in dingen veranderen. Ralph Dibney vond ik ook meesterlijk in de wekelijkse serie 52.
 • Ik ben geen DC fan, maar door Zachery Levi ga ik hem toch zeker kijken. Erg goede acteur!
 • Ik ging eergisteren naar Aquaman met een vriendin, heeeel erg genoten.
  Hoop dat ik dat ook lekker bij Shazam(Captain Marvel) kan doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren