1. Psychonauts 2 krijgt eerste trailer

Psychonauts 2 krijgt eerste trailer

Game verschijnt in 2019

Ontwikkelaar Double Fine Productions heeft een nieuwe trailer uitgebracht tijdens de Game Awards voor de aankomende game Psychonauts 2.

Psychonauts 2 is de eerstvolgende game uit de franchise dat wordt uitgebracht sinds 2005. In Psychonauts 2 speel je als Raz die psychische krachten heeft en wil leren om een internationale psychische superspion te worden. Daarmee sluit hij zich aan bij een groep getalenteerde spionnen die dezelfde krachten bezitten genaamd 'The Psychonauts'. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Wanneer iemand de groep infiltreert en het doel heeft om de meest kwaadaardige vijanden met psychische krachten uit het verleden wil laten terugbrengen krijgt Raz de taak om het verleden van The Psychonauts bloot te leggen en daarmee verborgen geheimen te ontdekken.

Psychonauts 2 verschijnt in 2019 op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren