1. Uitgebreide tutorial van battle royale-modus voor Battlefield 5 gelekt

Uitgebreide tutorial van battle royale-modus voor Battlefield 5 gelekt

Kom meer te weten over de aankomende modus

Gisteren lekten er al details rondom de aanstaande battle royale-modus van Battlefield 5, Firestorm. Vandaag is ook een video rondom de modus gelekt.

In de tutorial video wordt getoond dat Firestorm speelbaar is voor spelers in hun eentje, met z'n tweeën en met Squads bestaande uit vier spelers. Daarnaast toont de video de map en de omgevingen waar spelers mee te maken krijgen.

olgens Temporyal vindt Firestorm plaats in Noorwegen en kan de modus gespeeld worden in een team van twee of vier, of alleen. Elke ronde bestaat uit maximaal 64 spelers en laat spelers kiezen tussen dezelfde rollen die beschikbaar zijn in de andere spelmodi van Battlefield 5, Assault, Medic, Recon en Support. Ook krijgt Firestorm een systeem waarmee spelers kunnen zoeken naar een groep.

Gisteren lekte al uit dat Firestorm zich afspeelt in Noorwegen. Spelers springen aan het begin van een potje uit een vliegtuig. Ook zijn er items die van vier verschillende niveau's van zeldzaamheid kunnen zijn en zijn er dynamische evenementen op de map waar spelers een gebied kunnen overnemen voor beloningen. Lees hier meer over de gelekte details.

EA en DICE hebben nog niets bevestigd van de gelekte informatie of beelden. Het is ook nog niet bekend wanneer de battle royale-modus uitkomt. Battlefield 5 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Na de kwaliteit van de vorige content updates voor BF5, hou ik me hart vast.

    Elke week moeten spelen tijdens de tides of war om wapens of skins te unlocken is echt gewoon niet leuk in deze game. Met de oude games was het gewoon veel beter.
  • Ok… Dit ziet er best tof uit eigenlijk. M'n interesse in BF V is plots vergroot!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren