1. Check nieuwe gameplaybeelden van Immortals Fenyx Rising

Check nieuwe gameplaybeelden van Immortals Fenyx Rising

Onder andere de PS5- en Switch-versies

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Ubisofts openwereldgame Immortals Fenyx Rising online geplaatst.

Ubisoft zelf heeft wat gameplay van het spel uitgebracht, en verschillende YouTube-kanalen en websites hebben ook hun eigen gameplay online gezet. Het gaat onder andere om gameplay van de Switch- en PlayStation 5-versies, alsmede een vergelijking tussen de twee platformversies.

Immortals stond eerder bekend als Gods and Monsters. De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Immortals Fenyx Rising komt op 3 december voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc uit. Mensen die eerst een current-gen versie kopen, kunnen later een gratis next-gen update downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Na de enorme grind van AC Valhalla heb ik eigenlijk helemaal geen zin meer in deze game. Zal een backlog game worden die ik op een ander moment nog wel zal spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren