1. Nieuwe beelden van Luigi's Mansion 3 onthuld

Nieuwe beelden van Luigi's Mansion 3 onthuld

Alles lijkt op een fijne familievakantie..

Luigi's Mansion 3 heeft een eigen website gekregen voor Noord-Amerika en hier zijn een aantal nieuwe beelden van de game op te vinden.

In de trailer krijgen we een blik op de openingsscènes van het langverwachte derde Luigi's Mansion-deel. In deze scène zien we Luigi, Mario en hun vrienden het spookhotel nietsvermoedend binnenlopen.

In de trailer zien we Luigi slapen in de bus, dit zorgt ervoor dat de protagonist als laatste aankomt bij het spookachtige hotel. Het groepje vrienden wordt rondgeleid door een mysterieuze vrouw, die plotseling verdwijnt. Dit is wanneer de video eindigt en veel meer kunnen we niet uit de trailer opmaken, maar het is duidelijk dat er een hoop ongein op Luigi staat te wachten in dit 'hotel'.

Luigi's Mansion 3 speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Luigi's Mansion 3 verschijnt 31 oktober exclusief voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa, houdt van spellen met een open wereld zoals The Witcher en voorlopers hiervan zoals Donkey Kong 64. Ook altijd in voor een potje Overwatch en Rocket League. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

  • Heb het vorig weekend gespeeld op de Gameforce in Mechelen, was wel aangenaam verrast, maar niet mijn ding.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren