1. Nieuwe beelden van Mario 3D World + Bowser's Fury getoond

Nieuwe beelden van Mario 3D World + Bowser's Fury getoond

Een boze Bowser en een grote Mario

Nintendo heeft een nieuwe trailer van Mario 3D World + Bowser's Fury gedeeld.

Nintendo heeft een nieuwe trailervanMario 3D World + Bowser's Fury gedeeld. De video legt nadruk op het Bowser's Fury-gedeelte en toont een gigantische, losgeslagen Bowser. Zoals gebruikelijk kruipen spelers in de huid van Mario om de slechterik te verslaan. Deze keer moet Mario echter samenwerken met Bowser Jr. om de uit de kluiten gewassen versie van Bowser te verslaan.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury is een overzetting van de Wii U-platformer. Het spel mengt 3D-gameplay met lineaire levels. Een van de unieke elementen is dat het ondanks de 3D-besturing een multiplayermodus voor maximaal vier spelers bevat. Ook kunnen spelers Mario met een item in een kattenpak hijsen, waarmee hij sneller rent en op muren kan klimmen. De game verschijnt op 12 februari voor de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ziet er cool uit. Ik heb de originele game al wel, maar dit kan ik waarschijnlijk niet laten om te kopen.
  • Ik was al verkocht zonder Bowsers Fury om dubbel te dippen. Maar dit maakt het nog vetter. Ziet er goed uit! Beetje kruising tussen oddesey's open wereld met 3d world dingen erin.
  • Super Saiyan Mario!
  • Heel gaaf, nog nooit 3d world gespeeld. Dus hij gaat zeker komen!
  • Ik ben de dagen al aan het aftellen. Op de WiiU nooit gespeeld, wel heel even op een emulator. Als ik een top 3 van Mario games zou moeten maken staat deze er zeker in. Zin in!
  • Bowser's Fury lijkt zich af te spelen in een open wereld. Dat is alleen maar positief! Ik heb er weer zin in! :D
  • Mwua…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren