1. Nieuwe beelden van PlayStation 5-versie Genshin Impact getoond

Nieuwe beelden van PlayStation 5-versie Genshin Impact getoond

PS5-versie komt op 28 april uit

Ontwikkelaar miHoYo heeft bijna acht minuten aan gameplay van de PlayStation 5-versie van Genshin Impact uitgebracht.

De PlayStation 5-versie van de game moet gedetailleerder worden qua graphics en draait in een 4k-resolutie. Ook wordt het laadsysteem van het spel aangepakt om zo gebruik te maken van de SSD-schijf in de PS5. 

In een PlayStation Blog-post geeft de ontwikkelaar meer informatie over de prestaties van de PS5-versie. Zo moeten de snellere laadtijden er voor zorgen dat spelers de open wereld sneller kunnen verkennen - ook het teleporteren moet maar enkele seconden duren. Naast de gameplayvideo is er ook een video uitgebracht waarin de ontwikkelaar meer vertelt over de PS5-versie.

Genshin Impact komt op 28 april uit voor PlayStation 5 en verscheen vorig jaar september voor PlayStation 4, pc, Android en iOS. De game is free-to-play en bevat een 'gacha-model', een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen verdienen.

De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren