1. Aanstaande dinsdag wordt de nieuwe Borderlands 3-dlc getoond

Aanstaande dinsdag wordt de nieuwe Borderlands 3-dlc getoond

Eerste teaser getoond

Aanstaande dinsdag vindt de onthulling plaats van nieuwe downloadbare content voor Borderlands 3, zo blijkt uit een teaser.

In de teaser is het personage Krieg uit Borderlands 2 te zien - die keert dus terug via de dlc. Meer details zijn er echter nog niet.

De aankomende uitbreiding wordt onderdeel van de seizoenspas van Borderlands 3. Eerder verschenen al Moxxi's Heist on the Handsome Jackpot, Guns, Love and Tentacles en Bounty of Blood.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 25 Augustus zal er een crossover episode zijn tussen de BorderCAST en de Borderlands Show. Tijdens deze show zal DLC 4 voor Borderlands 3 worden getoond. Ook zal een van de Gearbox developers aanwezig zijn bij deze uitzending om ons te vertellen waaraan zij gewerkt hebben.

  In DLC 4 zullen we een kijkje nemen in het hoofd van Krieg the Psycho uit Borderlands 2. Want deze oud Vault Hunter zal prominent aanwezig zijn in deze story campaign addon. Hoe zal zijn innerlijke worsteling ontrafelen en hoe zal hij de dood van Maya verwerken?

  Randy Pitchford, de CEO van Gearbox Software, hinten op twitter naar "Tiny Tina's Assault on Dragon Keep" dit is een Dungeons & Dragons geïnstpireerde DLC voor Borderlands 2 waar Tiny Tina de dood van Roland verwerkt tijdens een potje Bunkers and Badasses.

  Randy schreef "Roll for Initiative!" op twitter een quote van Tiny Tina. Daarna vertelde hij dat hij een 2, een 14, en weer een 2 had gerold. Als je deze cijfers naast het alphabet leg krijg je B,N,B. Wat dan verwijst naar Bunkers aNd Badasses.

  In de teaser video hierboven kan je wat locaties zien die veel weg hebben van de locaties die ook te zien waren in Tiny Tina's Assault on Dragon Keep.

  Ik kijk in ieder geval uit naar deze DLC
 • @mentalmars

  Hallo PR.
 • @JaJa_jr

  Aangezien Michel schreef dat er voor de rest niets te melden was dacht ik dan zal ik het nieuws bericht even afschrijven. Maar VET dat mijn comment door gaat als PR update, ik zal meteen ff soliciteren bij 2K ;)
 • Hopelijk zal er nog ooit een dlc komen zoals 'Tiny Tina's Assault'. Dit is naar mijn mening de leukste dlc ooit in een spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren