1. Nieuwe Borderlands 3-trailer onthuld

Nieuwe Borderlands 3-trailer onthuld

Official Guide to the Borderlands

Tijdens de Opening Night Live van Gamescom heeft Gearbox een nieuwe trailer en twee nieuwe game-modi van Borderlands 3 onthuld.

De nieuwe trailer die Gearbox naar buiten heeft gebracht heet: The official Guide to the Borderlands en toont bijna alles wat Borderlands 3 te bieden heeft. Zo worden er nieuwe wapens, winkel en nog meer oude bekenden laten zien.

Borderlands 3

Borderlands krijgt ook een gloednieuwe spelmodus in het derde deel van de populaire lootshooter. De nieuwe spelmodus heeft de naam: Proving Grounds gekregen en biedt een extra moeilijke uitdaging voor fanatieke spelers. In Proving Grounds kan ontzettend goede loot gescoord worden, net als bij de Circle of Slaughter arena die in Borderlands 3 een comeback maakt.

Check de nieuwste video van Borderlands 3 hieronder.

Gearbox is de laatste tijd erg actief in het vrijgeven van Borderlands 3-trailers. Eerder werden de vier Vault Hunters: Amara, Zane, Moze en FL4K al in de spotlight gezet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Deze game koop ik, ziet er super uit. Goty 2019.
  • Hopelijk een beetje in prijs gedaald wanneer ik klaar ben met Gears 5. Zin in!
  • Gears 5 released ongeveer tegelijk en die krijgt voorrang. Deze misschien later als de prijs gezakt is.
  • Deze ga ik aankomende zaterdag gelijk reserveren.

    Vrijdag ff op GC spelen even meer hype creëren :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren