1. Call of Duty-game eind dit jaar is wellicht Black Ops-reboot

Call of Duty-game eind dit jaar is wellicht Black Ops-reboot

Mogelijk logo gelekt

De Call of Duty-game die dit jaar uitkomt is mogelijk een Black Ops-reboot.

Dat blijkt uit een mogelijk gelekt logo van de game. Hierop is alleen de naam te zien - Call of Duty: Black Ops. Die naam lijkt te hinten naar een soortgelijke situatie als het vorig jaar verschenen Call of Duty: Modern Warfare, dat de Modern Warfare-subreeks van een reboot voorzag.

Er gaan echter al langere tijd geruchten dat de naam van de nieuwe game Black Ops: Cold War is. Eerder werd deze naam al gevonden in een PlayStation Network-database. Mogelijk is de naam inmiddels veranderd, of is één van de namen nep.

Verwacht wordt dat de nieuwe Call of Duty dit najaar uitkomt en binnenkort wordt onthuld. Mogelijk wordt het spel aanstaande donderdagavond tijdens de PlayStation 5-presentatie getoond, maar dit is nog niet bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Call of Duty: Black Ops: Cold War zijn ook drie titels in één, dat zou ik persoonlijk niet zo mooi vinden. Hopelijk zijn de geruchten waar over de engine en werken ze nu gezamelijk aan de IW Engine van MW. Dat zou CoD een stuk grafisch verder kunnen brengen dan ieder die aan een eigen engine werkt.
  • Zo lang het maar niet aanvoelt als MW en goeie maps heeft, want de laatse CoD voelde niet erg vertrouwd aan en de maps zuigen echt hard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren