1. Nieuwe modus voor Call of Duty: Warzone uitgekomen

Nieuwe modus voor Call of Duty: Warzone uitgekomen

Scopes and Scatter Guns Trios

Activision heeft een nieuwe gamemodus aangekondigd voor Call of Duty: Warzone. In de modus Scopes and Scatter Guns Trios kan er alleen met snipers en shotguns gespeeld worden. Daarnaast begint Activision deze week met een nieuw evenement #LiveFromWarzone.

Eerder ging het gerucht rond dat de Duos-modus ook binnenkort in Warzone uit gaat komen. In de nieuwe gamemodus van Call of Duty: Warzone genaamd: Scopes and Scatter Guns Trios, zijn er maar twee soorten wapens beschikbaar: snipers en shotguns. Deze modus is een Trios-modus en kan dus in een groep met maximaal 3 spelers gespeeld worden. Dat maakt de strategische aanpak van het team erg belangrijk. De balans vinden tussen de lange afstandswapens in vergelijking met de enorme damage die een shotgun op korte afstand doet, is cruciaal. Het is aan de speler om binnen deze modus enkel voor snipers, shotguns of een mix van de twee te gaan.

In de blogpost van Activision komt de game nog met een tweede aankondiging, deze week begint de uitgever met het evenement #LiveFromWarzone. Streamers, atleten en beroemdheden sluiten de handen ineen met Call of Duty League professionals en gaan samen live vanuit de game. #LiveFromWarzone begint vandaag al, met om 21:00 Paris Legion, 23:00: London Royal Rvens, 01:00: Toronto Ultra, 03:00: Dallas Empire en om 05:00 de Los Angeles Guerrillas.

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Kom nou maar gewoon met die Duo modus. Daar zit ik al een tijdje op te wachten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren