1. Activision onthult nieuwe Call of Duty op zijn laatst in juni

Activision onthult nieuwe Call of Duty op zijn laatst in juni

Gaat het om Modern Warfare 4?

De nieuwe Call of Duty wordt ergens voor juli onthuld, zo laat Activision weten.

Dat meldde het bedrijf tijdens de bekendmaking van zijn financiële cijfers van het eerste kwartaal van 2019. Daar liet het weten dat de game ergens in het tweede kwartaal wordt onthuld, dat loopt tot en met eind juni.

Dit is geen verrassing, want meestal worden nieuwe Call of Duty-games voor E3 onthuld. Het zou kunnen dat de game deze keer pas op E3 of erna wordt onthuld, maar dit lijkt onwaarschijnlijk. De nieuwe game moet in ieder geval in het vierde kwartaal van het jaar uitkomen.

Veel meer over de nieuwe Call of Duty-game is nog niet bekend, behalve dat het ontwikkeld wordt door Infinity Ward. Daarom gaan er geruchten dat het om Modern Warfare 4 gaat. American Football-spelers mochten het spel onlangs al spelen.

Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Gaaaaap. Deze serie is toe aan zijn sterfdatum.
 • @Skirroz98_NL

  zie liever ingevroren worden. Maar wat dat betreft geldt ditzelfde voor AC, Far Cry, enkele Mario-spinoffs en veel jaarlijkse releases van bepaalde sportspellen. Zie liever dat makers wat meer tijd en liefde in hun producten stoppen dan dat er om het jaar / 2 jaar een nieuw deel moet verschijnen.
 • @benjaminben

  Vermaak me anders nog prima met de games die jij hierboven opnoemt en vind de kwaliteit ervan ook nog prima te happen.
  Wat cod betreft verheug ik me best wel op een nieuwe modern warfare, mits ze daar weer een vet sp verhaal in gaan stoppen zoals in de vorige 3 delen.
 • @jdl82raw

  hmm tis meer dat ik meer geef om Zelda GTA RDR of the Witcher. Heb meer met games waar wat meer tijd en hart in gestopt lijkt te zijn. Niet dat de door mij genoemde games slecht zijn, maar ze zouden imo toffe zijn wanneer er wat meer ontwikkeltijd in zou gaan zitten.
 • @benjaminben Elke Call of Duty game 3 jaar in ontwikkeling is en rouleert tussen 3 bedrijven, Infinity Ward, Slegdehammer games en Treyarch. Opzich lijkt me dat niet overdreven gehaast. Zeker als je ziet hoeveel mensen er aan 1 game werken.
 • @Robskeee
  3 jaar is een minimum voor AAA games van deze tijd. 4 of 5 jaar zie ik liever. Nintendo die heeft aan gegeven de ontwikkeling Metroid 4 te resetten omdat ze ontevreden waren over de ontwikkeling ; daar hou ik van ;)
 • Ik heb er wel zin in, zolang er maar geen pay to win bullshit in zit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren