1. Nieuwe Captain Marvel-trailer vannacht te zien

Nieuwe Captain Marvel-trailer vannacht te zien

Nieuwe poster onthuld

Marvel Studios heeft aangekondigd dat een tweede trailer voor de Captain Marvel-film vandaag op 3 december uit gaat komen tijdens de Football-wedstrijd tussen de Washington Redskins en Philadelphia Eagles. Ook is er een nieuwe poster onthuld voor de film. Captain Marvel verschijnt op 6 maart 2019 in de Nederlandse Bioscoop.

De tweede trailer verschijnt in de rust van de Football-wedstrijd. De wedstrijd start om 02:15 uur Nederlandse tijd en de trailer is dan waarschijnlijk te zien rond 03:00 uur Nederlandse tijd.

Naast de nieuwe trailer is er ook een nieuwe poster onthuld voor Captain Marvel. In de film wordt Carol Danvers/Captain Marvel gespeeld door Brie Larson. Captain Marvel is de eerste Marvel-film met een vrouw in de hoofdrol. Verder doen onder andere Samuel L. Jackson en Jude Law mee in de film.

Captain Marvel

Deze maand moet ook nog de eerste trailer uitkomen voor de Avengers 4-film. Een datum of titel voor deze film is nog niet bekendgemaakt. Bekijk hieronder de eerste trailer van Captain Marvel die eerder dit jaar uitkwam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • hopelijk is ze ook lesbisch, transgender en tegen zwarte piet, anders neem ik er nu al aanstoot aan
 • @Oggiedeluxe
  Lol. Komt goed! Brie Larson is naast Captain Marvel ook een Social Justice Warrior.

  Een vrouwelijke hoofdrol voor een Marvel-film had van mij trouwens eerder gemogen, maar ik hoop niet op één of andere politieke boodschap in de film. Daarnaast zullen ze in de media net doen alsof er nog nooit een film met een vrouwelijke hoofdrol is geweest.
 • @CerandoX.nl Wonder Woman was super tof, enige DC film die ik van begin tot eind echt leuk vond
 • @Bert de Vries
  Vond ik inderdaad ook. 👍
 • De eerste trailer doet me helemaal niks. Ben ook totaal niet benieuwd naar deze film, terwijl ik dat bij andere Marvel films wel vaak heb. Ben benieuwd of de nieuwe trailer me wat enthousiast kan maken.
 • Had liever een Black Widow gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren