1. Nieuwe Captain Marvel-trailer vliegt de ruimte in

Nieuwe Captain Marvel-trailer vliegt de ruimte in

Film komt op 6 maart 2019 uit

Afgelopen nacht is de nieuwe trailer van Captain Marvel, een aankomende film in het Marvel Cinematic Universe, uitgekomen.

Gisteren meldden we al dat trailer voor het eerst uitgezonden zou worden tijdens de Football-wedstrijd tussen de Washington Redskins en Philadelphia Eagles. De trailer is hieronder te bekijken.

Captain Marvel speelt zich voor de meeste andere films af in het MCU, namelijk in de jaren '90, en draaien om een vrouwelijk hoofdpersonage genaamd Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson. Zij komt in een intergalactische oorlog tussen de Kree en de Skrulls terecht. Captain Marvel draait vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ziet er goed uit. :-)
 • Ik zal wellicht een vreemde mening hebben maar ik voel m niet echt deze keer. Gebeurt me niet vaak bij de Marvel films, maar deze Brie Larson vind ik niet passen in een rol als deze en wat ik zie in de trailer maakt me nog niet hyped ofzo. Maar goed ik ga m toch wel checken.
 • @xevulutionx
  Ik heb ook nog niks met deze trailer. Misschien let ik niet goed op ofzo maar het oogt allemaal wat vaag.
 • Teleurgesteld, ziet er hetzelfde uit als de eerste trailer.
 • Dit wordt waarschijnlijk de slechtste film van Phase 3, naar mijn mening misschien wel één van de slechtere in de hele MCU.
  Deze dialogen zijn slechter dan in mediocre games, zowel geschreven als gesproken. Brie Larsson is echt wel een goede actrice, dit probleem komt vooral van de Regisseurs en Schrijvers.
  Ergste is nog wel, dat dit totaal niet de Marvel templete volgt en bijna niemand Captain Marvel iets boeit, mede daardoor. Marvel templete bij een origin film is meestal dit: Focus op de held, de rest is gewoon standaard en niks bijzonders. In deze film lijkt bijna alles gewoonweg een stapje lager te zijn in kwaliteit. Held is saai, schurk is simpelweg nergens te bekennen.

  Ergste van alles….ze stoppen het wel heel erg in je face dat het een vrouw is. Leuk…maar Wonder Woman was eerder(en gooide het niet in je face) en Black Widow schijnt een jaar later ook te komen.
 • @Ardyn Jij hebt de film al gezien?
 • @Ardyn, ze zullen hier heus wel over nagedacht hebben. Captain Marvel ziet er in mijn ogen zeer comicwaardig uit. Vooral het laatste stukje van de trailer dat ze in de ruimte is. En ik denk dat deze film ook meer laat zien over Nick Fury die man weet meer en heeft meer geheimen dan dat Stark en Rogers weten. Ook hier zie ik veel terug van in de comics.
 • Ben eerder benieuwd naar Nicky fury dan naar Captain Marvel
 • Fjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
  Wij hadden een hele hoge klas.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren