1. 'Nieuwe Cloudpunk-dlc heeft de grootte van een vervolggame'

'Nieuwe Cloudpunk-dlc heeft de grootte van een vervolggame'

City of Ghosts

De eerste uitbreiding van Cloudpunk verschijnt binnenkort en heeft volgens de ontwikkelaar de grootte van een compleet nieuw deel. 

Dat laat ontwikkelaar weten in een korte video. Volgens Ion Lands bevat de uitbreiding ongeveer evenveel content als een compleet vervolgdeel.

De City of Ghosts-uitbreiding introduceert een compleet nieuwe campagne, dat verder gaat waar de basisgame is geëindigd. Om het verhaal af te ronden, moeten spelers gedurende de campagne wisselen tussen twee helden, Rania en Hayse.

Naast een nieuwe campagne, voegt de dlc ook een aantal nieuwe gebieden, personages en mysteries toe. Verder kunnen er straatraces worden gehouden en zijn er verschillende eindes te ontgrendelen. 

In Cloudpunk leveren spelers legale (en illegale) pakketjes af door in vliegende auto's rond te scheuren door een futuristische stad. De game bevat zowel vrije verkenning van een open wereld als een spannend verhaal.

Cloudpunk is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Swtich. De City of Ghosts-dlc moet ergens dit jaar verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren