1. Ellie zingt in nieuwe commercial voor The Last of Us: Part 2

Ellie zingt in nieuwe commercial voor The Last of Us: Part 2

Ellie zingt nieuw nummer

Er is een nieuwe commercial uitgekomen voor The Last of Us: Part 2. De reclamespot is te zien op verschillende netwerken in de Verenigde Staten.

De commercial duurt net geen dertig seconden en laat Ellie zien die op haar gitaar het nummer ‘True Faith’ speelt en zingt. Terwijl ze aan het zingen is worden er een aantal gameplaybeelden uit de The Last of Us: Part 2 getoond. Zo gaat Ellie de strijd tegen The Infected en menselijke facties die achter haar aan zitten. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

The Last of Us: Part 2 komt 19 juni uit op de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Kan niet wachten, net een nieuwe Qled 4K gekocht, dus bring it on.
 • @CyberFl

  Nice ben wel moe van de game te zien wil het nu gewoon spelen.

  Sony moet in de toekomst echt games minder ver van te voren aankondigen.

  Ik ga trouwens de game 2x spelen een x op qled 4k van mijn vriendin. En dan nog een keer als het in mijn huis beter vertoeven is op mijn oled.
 • Ik keek ontzettend uit naar deze game. The last of us is misschien wel mijn favoriete game aller tijden. Ik wilde de spoilers mijden, ik zou het vanzelf wel meemaken dacht ik. En de makers van die geniale eerste game kunnen het toch nooit zo erg verneukt hebben dat die game niet meer leuk is om te spelen? Ik ben nadat ik wat dingen opving toch overstag gegaan en de spoilers gezien. Wat ben ik blij dat ik de spoilers weet want 1 ding weet ik nu 100% zeker: deze game komt nooit en te nimmer in mijn playstation. Ik begrijp het als je de spoilers wil mijden omdat je uit kijkt naar deze game, en ik zeg eerlijk de gameplaybeelden zien er geweldig uit, maar zie het niet zozeer als spoilen maar meer als waarschuwen. Het is werkelijk te ridicuul voor woorden wat ND heeft gedaan. Voor iedereen die de game gewoon spoilervrij haalt (of de kant waar het verhaal op gaat wel ok vinden) heel veel plezier er mee. Ik bespaar mezelf 60 euro en koop een game die niet gepushed wordt door de sjw agenda en waar het verhaal niet geschreven is door een totaal waanzinnige die werkelijk de hele IP van the last of us om zeep heeft geholpen met deze belachelijke keuzes.
 • @Imsco Pala

  Wees eens niet zo dramatisch en ga de kudde eens niet mee. Je hebt het nog niet eens helemaal gespeeld en je loopt al te oordelen dat dit niets gaat worden. Ik heb de spoilers ook gelezen, dus ben wel benieuwd hoe het verder gaat lopen.

  En btw, kopen ga je deze game toch wel, Mark my words ;)
 • @CyberFl

  Ik heb de spoilers gelezen en weet dus letterlijk hoe de game gaat eindigen: On
  Ongelooflijk kut.
 • @Imsco Pala

  GA huilen in jouw safe place man.
 • @san5324

  Haha, joh speel die game lekker. Boeit mij het. Ik ben gewoon blij dat ik de spoilers ken en daarom zeker weet dat deze game enorm gaat floppen. Misschien niet betreffende reviews en verkoop maar wel bij de gaming community. Mark my words.
 • @Imsco Pala

  Nee hoor want de echte gamer oordeelt pas wanneer hij die game daadwerkelijk gespeeld heeft. En daarbij is het vrij ernstig dat je blij bent dat er een strafbaar feit is gepleegd zodat jij de spoilers kon lezen. Zodat jij geen 60 euro hoeft uit te geven. Gelukkig zijn er nog meer dan genoeg mensen die de game waarschijnlijk wel erg goed gaat vinden. En vertrouwen heeft in het Naughty dog van de laatste jaren.
 • @CyberFl
  Jongens, iemand mag toch gewoon kritiek uiten? Niet gelijk zo op je pik getrapt hoor. Je eigen spelgenot lijdt er niet onder. Als de spoilers hem dusdanig niet bevallen is dat een goede reden om een paar tientjes te besparen.
 • @That Mr Awesome

  Hij mag kritiek hebben maar wat ik niet goedkeur dat hij blij is dat er spoilers gelekt zijn. En dat idioten het harde werk van 100en mensen op straat hebben gegooid daar is hij dus blij mee.
 • @smaakmaker
  Dat doe je zelf dan. Hij geeft aan blij te zijn de spoilers gelezen te hebben, niet dat ze überhaupt gelekt zijn. Jouw conclusie is dus totaal niet kloppend.
 • @blue_blade_3

  Ja maar de spoilers heeft hij kunnen lezen door hacking. Zonder die hacks had hij die spoilers niet kunnen lezen. Dus is hij blij dat die hacks er zijn geweest.
 • @smaakmaker
  Ik ben idd blij dat die er geweesf zijn ja. Anders had ik nu halsreikend uitgekeken naar een game die mij vervolgens een enorme teleurstelling zou hebben bezorgd. Nu ben ik ook teleurgesteld maar heb ik mezelf wel 60 euro bespaard. Maar nogmaals, iedereen mag zijn eigen mening hebben en vormen en ik gun iedereen oprecht een leuke tijd met deze game. Ik denk alleen, nogmaals denk het en breng het niet als zijnde een feit, dat deze game heel veel mensen gaat teleur stellen.
 • @Imsco Pala dan had je de game weer verkoch voor 45 euro Maar blij zijn dat een idioot een game op straat gooit is tegen het bizarre aan.
 • @smaakmaker

  Ja want mij is de teleurstelling bespaard gebleven. In jouw optiek zouden filmspoilers dus ook verboden moeten zijn. Als een film kut is ga ik er liever niet heen. Nogmaals, als je de spoilers niet wil weten is dat prima te doen. Ik werd vooral getriggerd door dat ik hoorde dat ND extreem sjw bezig is en ik haat de sjw tendens die tegenwoordig heerst. Maar goed, was niet mijn bedoeling je boos te maken hoor. Jij bent van mening dat de leaks schandalig zijn en ik ben van mening dat men het recht heeft bij voorbaat te weten wat ND met deze serie heeft gedaan. Agree to disagree.
 • @Imsco Pala

  Nogmaals de leaks zijn verkregen doormiddel van strafbare feiten dus niet rechtmatig verkregen en iedereen zit maar over die richting te zeuren. Terwijl Naughty dog zit pas op dit absolute top niveau sinds Neil Druckmann de leiding heeft. En wie weet is het zo goed in het verhaal geschreven dat het alsnog een prachtig verhaal is. Zo niet dan zal ik de eerste zijn die dat hier zegt.
 • @Imsco Pala

  Waar het hart van vol zit loopt de mond van over. Vroeg of laat ga je deze game spelen en er van genieten.
 • @blue_blade_3

  Ga eens terug naar je Nintendo cave aub :p
 • @CyberFl
  Wil jij mij mijn normen en waarden laten houden aub. Moeten wij van jou bij anderen ook doen toch?
 • @smaakmaker
  Ik vind het wat kinderachtig. Hij heeft geen goedkeuring nodig en om meteen weer het "geen echte gamer" te gooien is onzinnig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren