1. Nieuwe Ghost of Tsushima-artwork getoond

Nieuwe Ghost of Tsushima-artwork getoond

PS4-game komt op 17 juli uit

Sucker Punch heeft nieuwe artwork van het aankomende Ghost of Tsushima getoond.

De artwork toont verschillende omgevingen van het spel. De eerste artwork is van Jun Wei Chiew, de tweede en derde artwork van Mitch Mohrhauser en de vierde artwork van Romain Jouandeau. Alle drie de artiesten zijn senior concept artists bij Sucker Punch.

Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan, ten tijde van de eerste Mongoolse invasie. Als één van de laatst overgebleven samoerai, Jin Sakai, moet de speler het land beschermen tegen deze aanval. De game wordt ontwikkeld door Sucker Punch Productions, bekend van de Sly Cooper- en Infamous-games. Het spel is vanaf 17 juli beschikbaar op PlayStation 4.

Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ah, the AC-game we've all been waiting for :)

  Ben overigens wel bang dat deze game snel repetitief wordt: de opzet van de game doet mij redelijk denken aan die van games als RDR2 of AC-Odyssey, i.e. je ziet een rookwolkje, daar zit een NPC op jou te wachten met een verzoek, je moet iemand doden of iets halen voor hem, einde missie. Of: er is een bandietenkamp waar iedereen op jou wacht om vermoord te worden. Met deze opzet is in principe niets mis, maar je mag verwachten dat de structuur van (zij-)missies op den duur eens aangepast wordt - zeker met de next-gen in aankomst.
 • @Gewoonfox

  Dit is inderdaad wel iets waar ik mij in games erg aan irriteer. Het is gewoon jammer dat ontwikkelaars blijkbaar nog steeds niet doorhebben dat zaken als variatie en schrijfwerk doorslaggevend zijn aan de kwaliteit van missies.
 • @Shuckles

  Op Youtube zijn veel mooie analyses te zijn van de huidige missiestructuur van veel games: de verhalen rondom de missies kunnen best origineel en creatief zijn, maar de insteek (structuur) blijft vaak hetzelfde. De meeste openwereld-games maken zich hier schuldig aan, wat best jammer is. Hoop echt dat ontwikkelaars met de next-gen met een nieuwe insteek komen.
 • Ik weet niet waarom, maar deze game trekt mij heel erg aan. Dit word de laatste game die ik deze generatie koop ( en waarschijnlijk ook mn derde en laatste game van dit jaar)
 • @Meta_coola

  Hier ga ik een screenshot van nemen.
 • @CyberFl


  Ik koop AC pas als ik de PS5 in huis heb ( met zoals ik met black flag heb gedaan, die heb ik pas in 2014 gekocht toen ik de PS4 had) zoals het er nu naar uit ziet heb ik die in april 2021.
 • @Meta_coola

  Dit is de AC game die we zochten, want dit ziet er sowieso beter uit dan eender welke AC game.
 • @CyberFl

  Imho nope wat betreft je laatste gedeelte
 • @Meta_coola

  Hij ziet er gewoon vet een sfeervol uit, das de reden denk ik ;) Ik hoop van harte dat dit een knaller van een game wordt. Ik keek niet uit naar TLOU2, kijk niet uit naar Cyberpunk, maar deze game lijkt mij dan wel weer erg tof. Deze, en Zelda BotW 2!
 • @Meta_coola

  Misschien omdat dit juist de AC game is die iedereen wilde. xD
  Persoonlijk kijk ik heel erg uit naar de game, ik ga het sowieso met Japanse voice acting spelen. Misschien in zwart-wit….maar dat is een lastige keuze.
 • ben benieuwd zie deze wel zitten :)
 • Dit zou zomaar een kandidaat voor game of the year kunnen worden. Erg veel zin in deze game.
 • @Real13

  Nu Cyberpunk 2077 is uitgesteld en TLOU2 zoveel verdeeldheid zaait…
  Ja, dat zou heel goed kunnen eigenlijk. Dan heb ik het wel over The Game Awards.
  Maar dan verwacht ik deze game, of Animal Crossing: New Horizons.
  Ligt een beetje aan (Nintendo) games die nog kunnen volgen en aan hoeveel casuals kunnen geven om te stemmen.
  Persoonlijk denk ik voor deze game of voor TLOU2 te gaan. Ik wacht het nog maar af.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren